De nye MAC-produktene

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Her kan dere se hvordan de nye MAC-produktene mine ser ut på meg. Hvis du ikke har fått med deg hvilke produkter det gjelder kan du lese om det HER. Igjen slukes mesteparten av fargene under opplastningen, og jeg har nå testet ut Photobucket - også her uten hell. Er det jeg som er jinxet, eller er det flere der ute med samme problem? I virkeligheten er leppestiften litt sterkere i fargen, det samme gelder blushen - jeg tok på MYE blush da jeg skulle ta dette bildet slik at den fortsatt skulle synes etter at opplastningen hadde slukt det meste av fargen :P

Omtaler av produktene kommer snart!

Øynene er forøvrig sminket med Too Faced Naked Eye Palett :)

UDPP vol. 2.0

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Skjermdump fra urbandecay.com
Endelig har Urban Decay tatt til fornuft og endret innpakningen på primerene sine :) Selv om det gamle designet så kjempestilig ut, så var det også veldig upraktisk. Man måtte pen ty til saksen dersom man ville ha ut hver eneste dråpe av produktet, og det blir rett og slett for tungvint.

Nå har de altså tatt etter Too Faced (og flere andre) og innført tuben med den tynne, lille åpningen. Jeg må innrømme at designet forsatt er veldig stilig, de har uten tvil klart å beholde mye av stilen til den gamle udpp-flasken.

Hurra for UDPP!!

Hva synes du om det nye designet?

Woopsie...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 
Jeg var innom Brigettesboutique.com en tur, og der hadde de fått inn denne blushen/highlighteren fra den Quite Cute- kolleksjonen fra MAC, så hoppet den på magisk vis ned i handlekurven min :P den koster $30 (158 kr), så du sparer en liten slant på å kjøpe den her ifht i butikk. Selvfølgelig kommer det porto i tillegg, men dette blir ikke mye, spesielt ikke hvis du bestiller flere ting - som jeg naturligvis gjorde :P


Denne foundationen har jeg hatt lyst til å teste ut en stund, og nå er to eksemplarer på vei til meg! Jeg var litt i tvil om hvilken farge jeg trengte, derfor kjøpte jeg de to lyseste fargene - så får vi se hvordan det blir. Disse kostet bare $8 pr. stk, veldig billig!

Dagens Shopping

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Hurra! I dag tikket lønningen inn på kontoen, og jeg fikk visst litt mer enn jeg hadde håpet på, derfor kunne jeg unne meg noen go'biter fra MAC.
 Jeg kjøpte mineralblushen fra Quite Cute- kolleksjonen i fargen Sakura og en leppestift i fargen Up the Amp.
 Up The Amp (Amplified Creme).

 Sakura (Mineralize Blush).

 Jeg måtte også innom HM en tur, siden junior har vokst ut av alle sommerklærne side fra i fjor :P Han har fått mange nye klær, og det ble visst to t-skjorter på meg også ;) Det er litt pussig at jeg får dårlig samvittighet for å kjøpe to t-skjortet til 99kr/stk til meg selv, når jeg kan gå bananas i barneavdelingen med verdens reneste samvittighet :P

Gud hvor deilig det har vært med en fridag! :) Jeg var helt ødelagt da jeg kom hjem fra jobb i går kveld, og sovnet som en stein :P Men i morgen er det på'an igjen :)

Beklager liten aktivitet...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Heisann folkens!

Jeg jobber utrolig mye nå, har flere eksamener å lese til pluss at det er vårrengjøring og dugnad i borettslaget vårt, derfor vil det være litt stille på bloggen i noen dager.

Men jeg kommer plutselig tilbake med noen innlegg, bl. a. venter jeg på (enda) en pakke med NYX.produkter - og hvis lommeboka tillater det skal jeg innvestere i noen nye MAC-produkter :)

Jeg håper dere nyter det fine været like mye som jeg gjør.

Jeg trenger deres råd.

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»




Jeg har de siste 4 årene spart til langt hår, men var møkka lei det hele det siste året. Årsaken til at jeg sparte var enkel; Jeg hadde et bittelite håp om at min kjære skulle fri en vakker dag (jeg begynte å spare da jeg ble gravid med junior). Men årene gikk, og det lille håpet jeg hadde ble svakere og svakere for hver måned som gikk... Som jeg har fortalt tidligere så hadde min kjære ved en tidligere anledning gitt klar beskjed om hva han syntes om giftemål, men jeg håpet at det skulle endre seg med tiden.

Håpet ble blusset litt opp da min søster giftet seg i fjor høst, men igjen viste han tendenser til å være motstander av denne institusjonen (han sa aldri noe, men han ble likblek og litt gretten hver gang noen spurte når han hadde tenkt til å fri). Naturlig nok ble det ikke noe frierida, heller ikke på ferien vi var på en måned senere, eller til jul, eller nyttår...

Beklageligvis begynte jeg å tenke mitt, noe som gikk ut over humøret i perioder. Hva er feil med meg? Hvorfor vil han ikke ha meg? Tror han ikke at forholdet kommer til å vare? Man kan trygt si at jeg ble litt paranoid :P Så, i slutten av januar var alt håp forsvunnet. Jeg slo meg til ro med at vi faktisk har det veldig bra akkurat som vi har det, og sluttet å håpe på "å vinne i lotto" i tillegg. Jeg klippet av meg alt håret, det var jo ikke noen vist å spare til et bryllup som det aldri ville bli noe av...

Er det da ikke typisk at min kjære frir bare noen få uker senere?! :P Det er ingenting som er bedre enn å få et ønske oppfylt når man egentlig har gitt opp håpet :D

Men selv om jeg fortsatt er i gledesrus, sitter jeg her med et lite dilemma:




Hva med håret?



Slik jeg ser det har jeg to alternativer; Jeg kan la håret gro frem til bryllupet og sette inn svindyre, ubehagelige extensions får å få tilbake lengden. Eller så kan jeg gå for en kort/halvkort brudesveis.

Fordelen med kort hår er at det er lettere å style. Jeg har aldri vært flink med hår, men har tenkt å fikse det selv (eller få søsteren min til å gøre det). I så fall vil kort hår være mer gunstig.

Men i alle år har jeg sett for meg meg med langt hår når jeg står brud. Det er jo ikke uten grunn at jeg sparte så lenge...



Utrolig nok er det dette som er mitt store dilemma om dagen. Jeg er overdue for en hårklipp, og skal forhåpentligvis til frisøren neste uke. Men skal jeg klippe meg helt kort igjen eller bare trimme tuppene mens jeg sparer?

Kan noen være så snille og hjelpe meg?

Enda en ny ting på ønskelisten: OCC

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»

Nei, jeg snakker ikke om Orange County Choppers, men om Obsessive Compulsive Cosmetics. Hehe!
Obsessive Compulsive Cosmetics Airbrush System er, som dere sikkert allerede har skjønt, et airbrush-system for foundation, blush, bronzer, highlight - alt du trenger for en perfekt hud, men andre ord ;)

Jeg fant et par produktomtaler hos Finally Indigo og Mandi's Madness i går, og jeg fikk veldig lyst til å teste det ut. Til tross for at jeg er en sucker for nice wrapping, er det ikke det viktigste i hele verden, det er jo nesten ingen som skal se disse produktene allikevel. :P

Ulempen er selvfølgelig prisen, som er på svimlende $399 for "mini" og $599 for "Pro". Kompressor og airbrush-pen er den samme i begge kit'ene, men på mini får man med små testere av hvert produkt mens disse er fullsize i Pro. Selvfølgelig kommer porto og toll i tillegg, så dette kan bli tidenes bomkjøp dersom produktene ikke faller i smak :P

Sannsynligheten for at jeg køper meg denne er mikroskopisk, men det må jo være lov å drømme... :)

Too Faced Glamour Gloss

Lagt inn av Silje In | 0 kommentarer»
Dette er lipglossen som fulgte med i Enchanted Glamourland paletten. Førsteinntrykket er veldig bra; etuiet er enkelt, pent og glamourøst - i tråd med palettens tema. Den store "edelstenen" på håndtaket er en fin touch - som gjør at lipglossen skiller seg litt ut fra de andre i skuffen - på en positiv måte ;)

Allikevel må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg åpnet glossen og trakk ut penselen...
Busten stod til alle kanter, og gjorde den ganske vanskelig å jobbe med. Dette bedret seg etter å ha brukt lipglossen noen ganger, og nå er den så godt som normal :) Penselen er god å jobbe med, men jeg snynes at den godt kunne vært litt tykkere/fyldigere.

Selve glossen har en nydelig, brunrosa farge som passer til de fleste looks, og den er godt pigmentert. Den er litt seig i konsistensen, lukter vanilje og har en god holdbarhet. Hva lukten angår så må jeg ærlig innrømme at den ikke er min favoritt :-/ Heldigvis forsvinner den fort.

Denne glossen hevder å ha Lip Plumping Effect, og man kjenner det som en lett prikking på leppene som varer i 20-30 minutter. Dette er på ingen måte smertefullt, men heller oppfriskende. Desverre ser jeg ingen forskjell på eppene mine, så for meg er det bare vanlig lipgloss.

Konklusjonen er som følger:
Dette er en god lipgloss med lang holdbarhet. Pigmenteringen er en av de beste jeg har vært borti så langt, og fargen er nyyyydelig. Den holder ikke alt den lover, men er alt i alt en veldig god gloss som vil bli mye brukt. Kan jeg anbefale den videre? Jepp.

Karakter: 4/6

Stamgjestkonkurranse!

Lagt inn av Silje In | 11 kommentarer»
Siden folk forhåpentlig kommer ut av påskedvalen snart, kan jeg endelig sette igang konkurransen jeg har snakket om så lenge.

Denne gang er konkurransen KUN for stamgjester, og for å være definert som stamgjest må du ha:

- Fulgt meg i minst 2 uker
- Lagt igjen minst 10 kommentarer (med jevne mellomrom)
- Ha vært med på en konkurranse tidligere

Selvfølgelig vil jeg være litt fleksibel på disse reglene, men det er en veiledning for de som er i tvil om de kan regnes som en stamgjest eller ei.

Dersom du har fulgt meg lenge, uten å kommentere, så kan du ikke være med. Dette er en konkurranse for de som aktivt bidrar til å lage liv på bloggen.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på Liker-knappen på dette innlegget og legge igjen en liten hilsen i kommentarfeltet.

Premien er en liten goodiebag med forskjellige produkter fra NYX, elf, Smashbox, Cherryculture og Sigma :)

Vinneren trekkes den 1. Mai!


Konkurransen er nå avsluttet!

Dagens Makeup

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
Igjen en veldig lett look. Føler det passer best når det er glovarmt ute og sola steiker - det er tross alt ikke pent med foundation som bokstavelig talt smelter av fjeset :P

I dag har jeg brukt Pillow Talk fra Naked Eye paletten og Star Studded og Defiance fra Wonder Woman paletten. Litt NYX kremblush og NYX lipgloss, så var jeg klar for en varm og fin dag ute i solen :)

Tadda!

Lagt inn av Silje | 6 kommentarer»
Da har jeg oppdatert utseendet på bloggen... igjen. :P

Jeg syntes det gamle ble litt for lyst øverst, og på mange måter litt for søtt for meg :P Derfor fant jeg en ny look :) Jeg holder meg fortsatt til lilla, men denne gang i litt mørkere toner.

Hva synes dere om den nye looken?

En litt utradisjonell tutorial

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»


Makeupskillsene hennes akter jeg ikke å kommentere, men jeg synes det er gøy med jenter som tørr å drite seg ut forran kamera og bare ha det gøy :P

Nye ting på ønskelisten:

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 Den nye serien til MAC er rett og slett fantastisk! Med det fengende navnet Quite Cute har de virkelig truffet spikeren på hodet - hele serien er ganske søt, heldigvis er den ikke kvalmende sukkersøt. 

Skjermdump fra MAC.com
Disse blushene skulle jeg gjerne hatt alle av! Det hadde vært spennende å se hvordan en lila blush tar seg ut :P Samtlige blusher har et lite hjerte på midten som er i en annen, komplementerende farge som kan brukes for seg selv eller sammen med "hovedfargen". Det grønne hjertet i den ferskenfargene blushen er ypperlig for meg og andre som sliter med rødhet i kinnene.



Skjermdump fra MAC.com
 Selv om det skal mye til før dere ser meg med sjokkrosa neglelakk, kunne jeg fint brukt de to andre :)


Skjermdump fra MAC.com
 Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha!!! Alle disse leppestiftene er farger jeg fint kunne brukt. Mulig jeg må mote meg opp litt for å bruke den sjokkrosa ute blant folk, men jeg ser jo at den er nydelig! :P


Skjermdump fra MAC.com
Denne paletten er, i likhet med resten av kolleksjonen, nydelig. Fargene er lit vanskelige å se på bildet, men den består altså av en lys hvit/grønn/gull, en rosa/fersken, en lavendel og en mørkere grå/lilla skygge.

Inspirasjon

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
En av vloggerne (video bloggerne) jeg følger fast er Lauren Luke, YouTube-fenomenet som har blitt en enorm hit på verdensbasis under kallenavnet Panacea81. Selv om hun har milioner av hit på videoene sine, sin egen sminkeserie hos Sephora, egen bok og eget spill holder hun fortsatt beina godt plantet på landjorda - sånt liker vi! ;)

Det som appelerer til meg er at hun IKKE har noen form for utdannelse, og at hun prøver seg frem på egenhånd. Jeg har ikke noe imot sminkebloggere med utdannelse innenfor faget, men siden jeg ikke har det selv klarer jeg lettere å identifisere meg med de som holder seg til "prøve og feile- taktikken".

Dessuten er hun er hun en helt normal jente, ikke er av disse skjønnhetsdronningene som det kryr av på YouTube. Jeg klarer ikke å se på videoer hvor syltynne, brune jenter med kritthvite tenner og perfekt hud klager over at de har så store problemer med utseendet sitt, og at det er grunnen til at de MÅ sminke seg hver dag.
News flash: Hvis de drar på jobb uten sminke etter en 14-dagers fyllekule  så hadde de fortsatt vært penere en meg på min beste dag, så de kan bare holde kjeft og skru av kameraene med en eneste gang - jeg vil heller se på noe mer realistisk :P

Så tilbake til Lauren:
Hun kommer fra England, er 29 år gammel og har vært på YouTube i ca 3 år. Noen av hennes mest sjarmerende trekk er at hun har verdens søteste dialekt og at det nesten alltid ligger en mops (hunden) i bakgrunnen som snorker :P Dessuten liker jeg at hun har litt kjøtt på beina, hun er IKKE tykk, men hun er normal (da mener jeg ikke "catwalk-normal", men "som resten av verden-normal" ). Hun viser at man kan være en nydelig og fantastisk person uansett hvilken form eller fasong man har.
Lauren er kjempeflink til å etterligne kjendisenes sminkelooks, og lager også mange fine looks selv :) Hun er også flink til å bruke rimelige produkter som de fleste har råd til.


Du finner henne på YouTube og Twitter, og hun har sin egen nettbutikk hvor hun selger sminkepalettene sine (flott for alle oss som ikke kan handle hos Sephora).

Hvem inspirerer deg mest?

Dagens Makeup

Lagt inn av Silje In | 0 kommentarer»
 Hva gjør man når man er overdue for en hårklipp? Jo, man bruker et tørkle! :) I dag har jeg gått for en lett og naturlig look, og har igjen brukt et utvalg av kremskyggene mine.
 Paint Pot i Painterly på lokket, Naturale i globalen og All over Color Stick fra elf i fargen Persimmon som highlighter. NYX maskara og øyenbrynsblyant fra HM.


Nyter dere påsken?

Makeup Look med med kremskygger

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Sjekk ut skjønnhetsflekken...hehe!
 Mitt første ordentlige forsøk med Truffle kremskyggen fra MakeupMekka. Her har jeg brukt den sammen med Paint Pot Constructivist fra MAC, en lysebrun skygge fra Isadora e/s Quartet i fargen Capuccino og en sort gelliner fra Smashbox. Maskaraen er fra NYX.
 Jeg har brukt Constructivist på øyelokket og Truffle i globalen. Blendingen kunne nok vært en smule bedre, men disse kremskyggene er en utfordring å blende skikkelig iom at de tørker så kjapt (spesielt constructivist). Som highlighter har jeg brukt pudderskyggen fra Isadorapaletten.
Øyenbrynet er tegnet opp med øyenbrynskit'en til MakeupMekka, jeg blir bare mer og mer glad i denne :)

Hva synes du om kremskygger?

Tropical Fever Makeup Look

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
 
Jeg lengter mot varmere breddegrader, men må nøye meg med påskesolen for øyeblikket - eksamenstiden har kommet og ligger som er stor, grå sky over humøret mitt. Ikke at jeg akter å la det stoppe meg, derfor laget jeg denne spreke looken i friske, tropiske farger!
 Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer når jeg laster opp bildene til blogger - de mister jo alt som er av farger (lipglossen er egentlig knæsj rosalilla).
 Her synes fargene litt tydeligere :) Jeg har brukt en grønn, gul og oransje farge fra 88-paletten. Gellineren er fra Smashbox, maskaraen er fra NYX og øyenbrynskyggen er fra MakeupMekka.
Alt jeg trenger nå er en fargerik paraplydrink og ca 25 varmegrader - så kan jeg lukke øynene og late som om jeg ligger på stranden i Maldivene (eller et hvilket som helst annet sted med lange hvite strender).

Favoritter: Kroppspleie

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
 
Jeg skal ærlig innrømme at jeg er håpløs når det kommer til pleie og vedlikehold av kroppen. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg fikk inn en fast rutine for ansiktet, og da kan man vel ikke regne med at jeg er noe flinkere med kroppen :P Men når jeg først skal drive med litt pampering, så er det produktene fra L'Occitane som gjelder! Jeg elsker duften av Verbena-produktene dems, som har en frisk sitruslukt. Jeg har både sjampo, balsam, såpe og bodylotion i denne serien, og jeg føler meg så frisk og opplagt etter å ha brukt dem :)
Jeg liker veldig godt at bodylotionen er lett og behagelig på huden, den er ikke seig og klissete - men trekkes fort inn i uden. Jeg synes ikke lukten er "over the top", og jeg er ganske ømfintlig for sterke lukter.

Hva er dine favoritter innenfor kroppspleie?

Illamasqua: Toxic Nature

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Jeg må si at jeg virkelig blir fasinert at dette merket.



Hva synes du om Illamasqua? Har du testet noen av produktene?

MakeupMekka Cream Eyeshadow Pot - del 2

Lagt inn av Silje In | 9 kommentarer»
 I dag er det kremskyggen fra MakeupMekka i fargen Truffle (til venstre på bildet) som skal til pers.
Førsteinntrykket av denne var litt dårligere enn av Natural, for selv om fargen var penere så var også konsistensen ikke like god.

Denne kremskyggen er mye tørrere enn Natural, og man må sloss for å få nok produkt på fingeren. Å bruke kost på denne fungerer faktisk ikke, det kommer ikke rett og slett ikke nok skygge på kosten. Når man endelig får opp litt produkt, så er det klumpete og svært vanskelig å legge pent på øyelokket - dersom du prøver duse ut skyggen og en av disse skyggeklumpene "sprekker" sitter du igjen med masse øyenskygge akkurat der du prøvde å få en pen, dus kant - ikke særlig pent eller praktisk.
I og med at konsistensen er tørr vil jeg tro at denne har en litt bedre holdbarhet enn Natural, men jeg har ikke klart å påføre denne pent nok til at jeg har hatt lyst til å gå med den hele dagen - derfor har jeg ikke fått testet ut denne teorien i praksis...

Som dere skjønner så var dette et bomkjøp. Jeg eeeeeelsker fargen, men det hjelper lite når produktet er håpløst å påføre.

Edit:

Etter å ha gravet meg et stykke ned i krukken fant jeg ut at skyggen der nede ikke var fullt så ille som beskrevet tidligere. Jeg fjernet ganske mye av produktet, så det kan tyde på at lokket ikke har vært skikkelig tett.

Etter denne lille operasjonen gikk det faktisk an å få skygge på kosten, og den var slett ikke ille å blende ut heller. Ja, den er fortsatt tørrere enn Naturale - men min erfaring er at mørkere skygger ofte er det - no stress!



Jeg synes denne skygger fortjener en nyvurdering:

Karakter: 4/6

Dagens Makeup

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
 
Blæh! snakk om å ha en dårlig hårdag! :P Heldigvis må jeg sitte hjemme og lese til eksamen i hele dag, så det er ikke mange som ser det ;)  
I dag har jeg kjørt en litt annen farge på øyensminken enn jeg vanligvis pleier. Dette er Day-looken fra Romantic Eye paletten fra Too Faced.
De to lyse fargene i swatchen gjengir fargene ganske bra, men den siste er egentlig mørke grå - ikke svart :P

På kinnene har jeg NYX pudderblush og på leppene har jeg minty lip gloss fra elf.

Hva slags sminke pleier du å bruke i hverdagen?

MakeupMekka Cream Eyeshadow Pot - del 1

Lagt inn av Silje In | 8 kommentarer»
 I del en vil jeg omtale kremskyggen fra MakeupMekka i fargen Naturale (til høyre på bildet). Skyggen kommer i en liten, frosted glasskrukke som tar seg godt ut ved siden av Paint Pot'ene mine fra MAC - det er lite som røper at disse bare kostet halvparten (ble kjøpt på salg for 69kr stk) :P

Dette er en brun kremskygge med shimmer, som er litt varmere toner enn Truffle. Den passer godt til hverdags, men kan også "glammes opp" til festlige anledninger ;)

Kremskyggen har en lett, fløyelsmyk og behagelig konsistens som er god å jobbe med. Den er lett å påføre og lett å blende ut - både med kost og med finger.
Desverre har ikke skyggen den lovede holdbarheten på mine fete lokk, derfor er det stort sett bare shimmeret som ligger igjen på øyelokket når dagen er omme - så det er et must for meg å bruke primer under denne - litt kjedelig, siden jeg ikke trenger det under Paint Pot'ene, men ikke verdens undergang. Dessuten kunne åpningen på krukken vært litt større, da jeg tror det vil bli vanskeligere å nå produktet i bunnen av krukken uten å kline til hele fingeren/kosten. Bortsett fra dette har jeg egentlig ikke noe og utsette på denne kremskyggen - den er god, har en fin farge og er god å jobbe med. Ikke et grensesprengende eller revolusjonerende produkt, men det gjør jobben :)

Karakter: 4/6

I'm back!

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
Huff! De siste dagene har vært preget av mye angst og indre uro - noe som tyder på at jeg er litt for avhengig av å ha kontakt med omverdenen gjennom verdensveven :P Heldigvis varte det bare et par dager, og nå er vi endelig online igjen!

Jeg skal få skrevet noen omtaler snart, dessuten kommer jeg til å sette igang en ny konkurranse :) Som nevnt tidligere vil denne konkurransen bare være for stamgjestene mine - de søte, gode menneskene som stikker innom titt og ofte, og bidrar til litt liv her på bloggen. Dersom du ikke er en stamgjest her enda, må du stå på fremover for å kvalifisere deg til konkurransen ;)

Jeg håper dere får en hyggelig uke fremover, så blogges vi igjen snart ;)

Krise!

Lagt inn av Silje In | 0 kommentarer»
Desverre har modemet til internettet vårt tatt kvelden, så det vil bli lite blogging i dagene som kommer :( Jeg skal prøve å få inn et innlegg hver dag, men iom at jeg er koblet til via mobiltelefonen blir det litt dyrt i lengden - derfor må jeg begrense meg litt.

Jeg håper dere får en fantastisk helg alee sammen! Jeg skal nyte det gode været sammen med den lille familien min :)

Hvem er så jeg...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Kortverjonen er at jeg er 25 år gammel, opprinnelig fra Toten, men har bodd i Oslo i 9 år. Jeg er mamma til verdens beste gutt (såklart!) på 3 år og er forlovet med min kjære. Jeg gifter meg i mai 2012 :) Jeg er student,  jobber i helsevesenet og skal utdanne meg til sosiolog (ikke sosionom, som mange har en tendes til tro) - drømmen er å jobbe innen forskning :)

...Ikke særlig spennende lesning, eller hva? :P



Men her er en liten fordypning for de som ønsker å bli litt bedre kjent med meg:

Jeg er nok for mange en ganske pussig skrue, som er vanskelig å sette i "bås" :P Både hva interesser, musikk og klessmak angår så har jeg en ganske splittet personlighet.
Interessene mine er mange og varierte, men politikk, samfunnsdebatt, filmer, strikking, sminke, bodyart (tatoveringer og piercinger), lese bøker og spill (PS3, data osv) er noen av tingene jeg liker å "kaste bort" tiden min på.

Musikk er også en stor interesse, og også her er jeg veldig rar. Favorittsjangrene er Heavy Metal og Hard Rock, men jeg hører på alt mellom himmel og jord. Akkurat nå er det fire sanger som går om og om igjen på spillelisten: K.I.N.G av Satyricon, Grenade av Bruno Mars, Till the World ends av Britney Spears (uæææ! I know! :P) og en sang som heter While the World Burns av Svavar Knútur - en islandsk artist :)
Som dere ser er ikke musikksmaken min konsekvent what so ever :P Jeg hører på det jeg liker, og driter generelt i sjanger :P


Klessmaken er helt lik, eller skal vi si ulik? :P Jeg er stilforvirret så det holder: Kan gå være klassisk Chic en dag og rølpete metalhead den andre - humøret bestemmer stilen ;) Mitt største problem hva klesstil angår er at jeg sikkert eier 50 plagg som ikke matcher hverandre - og jeg er ikke oppfinnsom nok til å finne en løsning. Så nå prøver jeg å være litt mer konsekvent når jeg handler klær, men med varierende hell:P

Romantikk er jeg håpløs på. Jeg prøver å innbille meg at jeg er romantisk, men faktum er at jeg får noia av romantiske komedier, jeg kjeder meg på dater hvor man bare skal sitte og stirre hverandre dypt inn i øynene, og er generelt dårlig på å ta imot komplementer :P Bryllupet er et unntak (tror jeg), dette er nok den eneste situasjonen jeg faktisk ønsker skal være romantisk. Allikevel vil jeg at det skal være gøy, så det blir ikke alt for høytidelig :P

Som dere kanskje ser så er ikke jeg en typisk "rosablogger". Livet mitt består av mye, mye mer enn bare sminke, og vi får se om jeg etterhvert deler en større del av livet mitt med dere. Men for øyeblikket får dere nøye dere med den lille smakebiten dere får ;)

Too Faced Entchanted Glamourland

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Nå har jeg endelig fått testet denne et par ganger, og føler jeg har et grunnlag for en omtale :)

Førsteinntrykket av paletter er veldig bra, det er høy glamfaktor med masse glitter og roser. Etuiet er av hard papp, som kjennes robust ut og lokket lukkes igjen med en magnet slik at det ikke spretter opp under transport o.l. Når det er sagt så må jeg innrømme at selv om innpakningen er fin, så er den også ganske upraktisk - Man trenger god plass på sminkebordet dersom man skal åpne den helt (ca en halv meter :P) og Pop-up figurene kan lett ødelegges dersom man er litt uheldig (eller bare klønete, som meg...). Dessuten sitter jeg igjen med følelsen av at etuiet er mye større enn det trenger å være...
Produktene har jeg ytterst lite å klage på; Samtlige produkter er av god kvalitet (slik de pleier å være hos Too Faced), og blushen passer meg veldig godt. Et par veldig positive ting ved denne paletten er at man får med en lip gloss og en øyenskyggeprimer i fullsize, når som virkelig gir en følelse av Value for money. Dessuten inneholder øyenskyggepaletten et godt utvalg av både matte skygger og med shimmer - dermed dekker den de fleste behov hvis man skal ut og reise :) Skyggene er fine og godt pigmerte (i alle fall de jeg har fått testet ut til nå).

Det er en ulempe at blushen og bronzeren sitter på selve etuiet og ikke på brettet hvor de andre produktene er, siden man da er nødt til å ha hele sulamitten på sminkebordet dersom disse to skal brukes. Et stort pluss at de sender med et hjelpemiddel for å få det beste ut av skyggene, nemlig primeren! Urban Decay gjør også dette med sine paletter, men der får man bare en bitteliten flaske som er tom før du vet ordet av det... Lipglossen er også kjempefin - akkurat min type farge! ;) Desverre var penselen i min lipgloss litt medtatt, så busten står til alle kanter og gjør den litt vanskelig å jobbe med. Det følger med inspirasjonskort (i likhet med de andre palettene fra Too Faced) hvor man kan få tips om fargekombinasjoner for flere forskjellige anledninger - disse liker jeg godt. Det er sjelden jeg sminker meg nøyaktig slik kortene viser, men det er kjekt med noen tips om fargekombinasjoner o.l. :)

Stort sett er jeg fornøyd med denne paletten. Produktene er gode, men paletten har desverre et par store designfeil som trekker karakteren ned.

Karakter: 4/6

Too Faced Shadow Insurance

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Denne fulgte med i den nydelige Glamourlandpaletten fra Too Faced, og jeg er liker det veldig godt at den er full size, det kaller man Value for Money :)

Selve tuben er veldig lite spennende, den oser verken romantikk, stil eller glamour. Allikevel liker jeg den godt, fordi den er praktisk - i motsetning til UDPP kan man få ut hver eneste dråpe uten å måtte ty til saksa - og DET er mye viktigere enn en stilig innpakning... Det er tross alt ikke et produkt man går rundt med i veska, så ingen skal se på den allikevel :P Tuben har en veldig tynn og liten åpning som gjør det enkelt å klemme ut ønsket mengde primer, som deretter påføres med fingrene eller evt en kost. Personlig foretrekker jeg løsningen til UDPP, da den medfølgende applikatoren gjør det enkelt å fordele produktet der du vil ha det, for når jeg skal påføre primer med fingrene har jeg en tendens til å søle mye på området rundt øyelokket også. Ulempen med dette er at dersom du ikke har fått tørket vekk sølet rundt øyet og det tilfeldigvis drysser skygge på dette området, da sitter skyggen som støpt og du må frem med sminkefjerner for å få det bort :P  Men hvordan du liker å påføre primeren handler om smak og behag - det har ingenting med kvaliteten og gjøre.

Kvaliteten har jeg heller ingenting og utsette på. Formulaen er litt mer sticky enn UDPP, men den er veldig god og jobbe med. Skyggene er lette og blende ut og de sitter som støpt hele dagen :) I så måte er den like god som UDPP, den jevner også ut fargen på øyelokket.

Så hvem er best av denne og UDPP?

Vel... Det er et veldig vanskelig spørsmål. Hva kvalitet og effektivitet angår er de nærmest identiske, så det avgjørende blir derfor pris og hvor mye innpakningen betyr.

Prisen er mye gunstigere for TFSI enn for UDPP. TFSI koster 75kr for 11gram, mens UDPP koster 102kr for 10gram (priser hentet fra BeautyBay). Derfor skulle det naturlige valget være klart...

...eller ikke. Jeg vet ikke hvorfor, men selv om TFSI gjør jobben like godt som UDPP så har jeg allikevel mest sansen for UDPP. Jeg klarer ikke å sette fingeren på årsaken til dette, det har sikkert noe med mine personlige preferanser og gjøre. Men jeg vil allikevel anbefale TFSI videre; du får mye mer for pengene og kvaliteten er den samme - derfor er den verdt er forsøk :)

Karakter: 5/6



Hvilken øyenskyggeprimer foretrekker du?

En nærmere titt på Too Faced Paletten

Lagt inn av Silje | 1 kommentarer»