En fiffig løsning

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
 Jeg og min kjære har en liten, intern strid gående ang vårt eneste skrivebord. Jeg mener det burde være forbeholdt min elskede sminkesamling, mens han naturligvis mener plassen er forbeholdt hans stasjonære PC og alt utstyret det medfører :P Skjermen er såpass stor at det blir liten plass til speil, men jeg fant en løsning som funker greit for oss begge:


Speilet er kjøpt på IKEA, for under 200kr. Det er mer enn stort nok til sminkelegging, ogvinkelen på speilet justeres ved å vippe på PC-skjermen :D

Så får vi se hvem som vinner striden om skuffene ;)

Guerlain meteorites + MAC Fix+ = IKKE SANT

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
+

=



Okei! Temkte jeg kunne dele denne erfaringen med dere med én gang, slik at dere slipper å gjøre den samme feilen som meg.

Da jeg var ferdig med sminkerutinen min i dag, første dag jeg testet ut guerlain meteorites pudderet mitt, sprayet jeg ansiktet med MAC Fix+ - slik jeg alltid gjør. Dette var tydeligvis IKKE så lurt, for skimmeret i pudderet og fikseringssprayen tørket til en glatt blank hinne over hele ansiktet, ganske likt bildet over. Ansiktet så ut som plastikk, og tro meg: det var ikke en flatterende look!

Så da var det bare en ting å gjøre: Vaske vekk alt, og begynne på nytt...

Så mitt tips er: Do NOT try this at home.

Guerlain meteorites + MAC Fix+ = IKKE SANT

Lagt inn av Silje In | 0 kommentarer»
 +



Okei! Temkte jeg kunne dele denne erfaringen med dere med én gang, slik at dere slipper å gjøre den samme feilen som meg.

Da jeg var ferdig med sminkerutinen min i dag, første dag jeg testet ut guerlain meteorites pudderet mitt, sprayet jeg ansiktet med MAC Fix+ - slik jeg alltid gjør. Dette var tydeligvis IKKE så lurt, for skimmeret i pudderet og fikseringssprayen tørket til en glatt blank hinne over hele ansiktet, ganske likt bildet over. Ansiktet så ut som plastikk, og tro meg: det var ikke en flatterende look!

Så da var det bare en ting å gjøre: Vaske vekk alt, og begynne på nytt...

Så mitt tips er: Do NOT try this at home.

En slitsom uke

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Jeg hadde håp om å kunne ta opp igjen bloggingen denne uken, men desverre ble det med ønsket. Vi har hatt en helvettesuke på jobben, av typen arbeidstilsynet aldri hadde godtatt - desverre er det sjelden de får høre om slike situasjoner, før det faktisk er for sent. Hver dag etter jobb har jeg hatt så vondt i rygg og bein at jeg må holde senga og knaske smertestillende som om det skulle være godteri. For å si det som det er: Fortsetter det slik kommer jeg til å bli en av mine egne pasienter...

Men nå har jeg endelig fri et par dager, og jeg håper å få muligheten til å teste ut alle de fine tingene jeg kjøpte i ferien :)

Hva vil du at jeg skal skrive omtale om først?

Oh my God!

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
Skjermdump fra side2.no
Under en av mine daglige runder gjennom nettavisenes sladder kom jeg over denne nyheten, som handler om Kongen av Bhutan og hans kommende dronning. Nyheten i seg selv er ikke så veldig interessant, men SE på den dama!

Hun må da være den nydeligste personen jeg noen gang har sett! Wow... (kongen er ikke så ille han heller, men jeg er ingen stor fan av kinnskjegg :P ) Dessuten er sminken hennes perfekt (skulle vel bare mangle, når man gifter seg med en konge...hehe)

Mitt nye mini-studio

Lagt inn av Silje | 5 kommentarer»
Dette mini-studioet fra König bestilte jeg fra cdon.com, og det er akkurat hva jeg trenger for å forbedre lysforholdene når jeg tar bilder. Grunnen til at det er litt skjevt på bildet, er fordi pc-skjermen står bak. Utrolig nok kostet det bare litt over 400kr, og det inkluderer stativ til kamera, to lamper og selve studioet :) Alt kan legges sammen i en hendig, liten veske. Så får vi håpe fotokunnskapene mine blir litt bedre også!

Mallorca-shopping

Lagt inn av Silje In , , | 3 kommentarer»
 Denne parfymen var et impulskjøp på tax-free'n. Jeg har, så lenge jeg kan huske, kun eid EN parfyme av gangen. Jeg har byttet merke o.l. flere ganger, men jeg har aldri hatt to eller flere parfymer samtidig... Ja, jeg er litt rar - jeg vet det ;-P Derfor tenkte jeg å teste ut denne, for å ha litt mer å velge mellom. Tror nok det tar litt tid før lukten blir helt "meg", men den lukter i allefall veldig godt!
 På flyet bestilte jeg en 2-pack med mini-météorites fra Guerlain. For å være helt ærlig trodde jeg de skulle være litt større, men de er veeeeldig pene å se på - dessuten lukter de fantastisk. Vi får håpe de er like gode i bruk som de ser ut og lukter.
 Et søtt og fint smykkesett ble også bestilt på flyet. Det er nok bare noe billig "juggel", men det er enkelt, pent og passer bra til forlovelsesringen min :)
 De hadde ikke MAC på Palma flyplass, derfor måtte jeg finne en annen maskara å teste - siden favoritten min, MAC X, er brukt opp. Etter å ha snust rundt i sminkeavdelingen i lang tid falt valget på High impact curling mascara fra Clinique. Jeg må innrømme at selv om hudpleieserien deres aldri funket for meg, så klarer jeg ikke å gi helt slipp på merket :P
Dette er første gang jeg tester en buet kost, så det blir spennende å se resultatet.

Naturlig nok benyttet vi anledningen til å fylle opp barskapet igjen (ikke mer enn kvoten - jeg er paranoid og tror alltid at jeg blir stoppet :P) Men det er jo ikke SÅ relevant for denne bloggen, derfor dropper jeg bilder av det...

Hei igjen!

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
Da er vi vel hjemme igjen, etter en herlig, og ikke minst varm uke på Mallorca. Vi har storkost oss hele gjengen, og hotellet var utrolig flott.

Selv om jeg har fått inn noen timer med sol iløpet av uken, har allikevel mesteparten av tiden blitt tilbragt i vannet sammen med junior. Han er ei skikkelig vassrotte, og selv om han ikke kan svømme finnes han ikke redd: Han hopper og dykker uten stans! Vi voksne måtte bytte på å bade med ham, rett og slett fordi han var umulig å få opp av bassenget :P

Ellers ble dagene fylt med alt for mye god mat, men heldigvis har det ikke gitt utslag på vekta :P

Selvfølgelig har det blit litt Taxfree-shopping ;) Mer om det kommer i morgen!

Hasta luego!

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
Natta folkens! Jeg må opp om 5 timer, derfor hopper jeg i køya nå. Vi må være på plass på gardermoen innen kl 4.30, så morgendagen blir lang - men vi satser på å få innen noen timer med sol og bading allikevel :)

Håper dere får en fantastisk uke - det har i alle fall jeg planer om ;)

Vi snakkes igjen når jeg kommer hjem.

Min tolkning av høstens trend...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
En av høstens trender er 40-talls inspirert makeup, og hvem vet vel bedre hva dette innebærer enn selveste Dita von Teese...? Nå er det et laaaaangt steg fra meg og opp til Dita's skjønnhet og ikke minst hennes makeup, men det er da lov til å prøve seg ;)


Det er så pussig hvordan opplastingen av bildene sluker all farge, men jeg kan jo alltids forklare hva jeg har gjort:

Jeg la en lys foundation samt concealer der det var nødvendig, litt highlighter på kinnben og øyenbrynsben - og avsluttet med pudder og en veldig diskré blush. Den fløyelaktige huden er et av Dita's varemerker, og min Vitalumiere Aqua er nok litt for "shiny", selv med pudder - men man får bruke det man har :)

Deretter tegnet jeg opp bryn med brow-kit'et fra Makeup Mekka, brynene skal være kraftige - jeg kunne nok vært enda litt modigere :P

På øyet har jeg brukt Naked Palette fra UD: Naked som base, samt litt Half Baked blandet med en dæsj Smog i globalen - Less is more i dette tilfellet. Vi kjører på med en kraftig liquid liner, du kan gjerne dra den lenger ut enn hva jeg har gjort - men pass på at du ikke ender opp som Amy Winehouse (det får vi spare til en annen gang...), og topper det hele med maskara (her kan du gjerne få litt hjelp fra noen løsvipper).

Til slutt er det de røde leppene. Jeg hadde ingen dyp rød leppestift liggende, men den på bildet får duge.
Ah! Man kan ikke la være å føle seg fin med rød leppestift på...

Hva synes du om denne stilperioden?

Jeg er svak...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
 Noen siste (forhåpentligvis) småting før det bærer av sted. Ny neglefil og neglelakkfjerner har jeg trengt i en evighet nå, men det er en av de tingene jeg alltid glemmer å kjøpe :P
Dessuten trengte jeg påfyll av vannresistent maskara, siden denne sommeren har vært så sørgelig og våt. Den får æren av å bli med i håndbagasjen min - Gud forby at den skulle bli borte under transport! Man vet jo aldri med disse flyselskapene...
Veldig ulikt meg så har jeg kjøpt meg enda en veske! Jada, jeg vet at den ligner på Mulberry-et-eller-annet. Men for å være helt ærlig: Det bryr meg lite. Grunnen til at jeg kjøpte denne er enkel: Den er ujålete og passe stor til å bruke som håndbagasje på flyet i stedet for en sekk e.l. :) Sh

Neglesakene er kjøpt på Cubus, mens maskaraen og vesken er fra Nelly.com :D

Shopping til sydenturen

Lagt inn av Silje In , | 1 kommentarer»
 En av de stoooore fordelene med å feriere på høsten er at man kan kjøpe seg tonnevis med fine ferie-plagg på salg! HM har hatt salg på sin sommerkolleksjon nå, og forrige uke hadde de en kampanje på sine nettsider, som ga meg 50% rabatt på salgsprisen :D Resultatet ble 3 topper, en cardigan, en kjole og en bukse til under 200kr! Ballerinaskoene og vesken var fullpris (200kr/stk).
Første gang på ca 5 år at jeg har funnet ballerinasko jeg faktisk har likt :P

Swatches: Sigma Flare Palette

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
Endelig har jeg tatt meg tid til å swatche den nyyyydelige Flare-paletten fra Sigma!
Jeg har brukt UD primer potion under skyggene, det er et must med denne paletten (og alle andre skygger, synes jeg)
Hvis du lurer på hva de brune strekene er, så er det bare jeg som har "rammet inn" området hvor primeren er påført - på den måten bommer jeg ikke med noen av skyggene :P

Pakke i posten: Decleor

Lagt inn av Silje In , | 4 kommentarer»
 Min nye ansiktsrens har endelig ankommet! :) Naturligvis klarte jeg ikke å la være å putte et par andre go'biter oppi handlekurven samtidig - jeg får vel bare innse at selvkontroll er jeg dårlig på... :P
Aroma Cleanse Cleansing Gel ble mitt endelige valg, etter å ha "driti på draget" (som vi sier på Toten) og kjøpt en rens for tørr hud :P Men nå er altså feilen rettet opp. så får vi se om denne gjør de underverkene den lover ;)
 Hydra floral masken står jo på HG-listen til nesten samtlige bloggere jeg følger, så da må jo jeg teste den ut også. Dessuten har jeg akkurat gått tom for L'occitane håndkremen min, så da er det en fin anledning til å teste ut noe nytt - nemlig Aqua Comfort Nourishing and Soothing Sand Cream.
 Dessuten fikk jeg med en hel haug med testere! Intet mindre enn 8 stykk, hvorav to er serumer - dyrebare dråper, med andre ord. Selvfølgelig har jeg ingen planer om å beholde alle disse selv, så de dukker nok opp i en konkurranse før eller siden ;)

Hvilke hudpleieprodukter bruker du?

At det er mulig

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte - jeg har blitt syk...igjen! Forrige uke hadde jeg 4 dager med forkjølelse, det er bare en måneds tid siden jeg fikk erfare min første matforgiftning og nå har jeg pinadø fått  omganssyke.

Jaja, like greit å bli ferdig med det før helgen, for da setter jeg og familien kursen mot varmere strøk :)

Heldigvis går det ganske kjapt over, og etter å ha vært sengeliggende i hele dag begynner jeg endelig å føle meg litt bedre :) Føler jeg har fått min dose sykdom for i år, så nå satser jeg på at jeg er frisk som en fisk frem til nyttår :P

Favoritter i August

Enda en måned har gått, og siden jeg har jobbet så mye har denne måneden virkelig flydd fordi i rekordfart! All jobbingen har også resultert i at jeg ikke har brukt så mye sminke, for jeg holder meg ganske "au naturel" på den arenaen. :)

Men det er jo selvfølgelig noen produkter som MÅ brukes, jeg jobber jo ikke hver eneste dag :P Så her er produktene som har holdt meg gående gjennom august måned:

Det hadde vel vært rart om UD Naked Palette IKKE hadde vært på listen denne måneden. Med mange nøytrale farger fungerer den like godt på jobb som på fest :)

Chanel Coco Rouge Shine i fargen Escale er den eneste leppestiften jeg bruker om dagen. Den er diskré, ganske lik min egen leppefarge, men gjør underverker :)

Ettersom arbeidsagene går og søvnmangelen blir tydelig, er man så heldig å få et par flotte, blå ringer under øynene på kjøpet :P MAC Pro Longwear Concealer er til gooood hjelp for å få bukt med disse, og den holder hele dagen.

Lite søvn, mye jobb og travle dager ellers har en tendens til å gjøre huden min blek og gusten. Men denne kremblushen fra NYX har blitt en trofast følgesvenn, og gir meg en fin glød uten å være for iøyenfallende. Fargen heter Boho Chic.

That's it for denne gang!

Hva er dine favoritter?

HQHair.com

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»

Som jeg fortalte dere før jeg tok bloggpause, bestilte jeg UD Naked Palette fra HQhair.com. Desverre ble ikke denne handelen spesielt vellykket, derfor ønsker jeg å dele den med dere, slik at dere er litt obs dersom dere bestiller derfra ved en senere anledning.

Jeg har bestilt varer fra HQhair tidligere, en neglelakk samt en neglelakkfjerner-penn. Den gangen fikk jeg kun tilsendt neglelakken, pennen så jeg aldri noe til - og etter 4 uker kansellerte jeg ordren på denne pennen. Litt kjipt, men utsolgte varer kan skje enhvert butikk...

Ca. én mnd senere bestilte jeg Naked Paletten, men selv etter 5 arbeidsdager hadde ikke pakken blitt sendt - og jeg hadde heller ikke fått noen mail om at varen var utsolgt e.l. Derfor sendte jeg dem en mail, 7 dager senere måtte jeg purre på svar, før de endelig fortalte at varen utsolgt. Jeg spurte når de fikk inn flere, med det tilsvar at pakken min hadde blitt sendt samme dag som jeg bestilte den. (!)

På dette tidspunktet var jeg lettere forvirret, derfor ba jeg om et endelig svar på om pakken min var på vei eller ikke, og svaret var at det var den ikke. Men jeg skulle få den så fort de fikk inn flere, og at pengene ikke ville bli trukket fra min konto før varen ble sendt. Det var bare ett lite problem...

Pengene hadde de allerede tatt.

Så da var det på'an igjen, med ca 20 mail frem og tilbake, alltid med motsatt budskap av hva de hadde sagt i forrige mail. Jeg ba så om at ordren skulle bli kansellert og at pengene skulle bli tilbakeført min konto, det skulle de ordne. 10 min etter siste svarmail får jeg bekreftelse på at ordren er kansellert, og at det ikke har blitt tatt noen betaling for ordren - selv om dette står klart og tydelig på kontoutskriften min.

Da var det bare en ting å gjøre: Kontakte Paypal!

Jeg opprettet en sak mot HQhair, og oppgraderte den til et krav. Jeg forklarte hvordan kundeservicen deres hadde behandlet saken, og at det var umulig å få en løsning. De ba om et tilsvar fra HQhair ang saken, men HQhair tok seg ikke bryet med å gi dem et svar - selv om fristen var på 3 uker. Da fristen var ute, fikk jeg medhold av Paypal, og pengene ble endelig satt tilbake på kontoen min.

Jeg skal gi dem én siste sjanse, men jeg må innrømme at jeg har blitt veldig, veldig skeptisk.


P.S:
Heldigvis stod BeautyBay klare for å redde dagen, og 2 uker senere lå Naked-paletten i postkassen min :D



Sommerens innkjøp - del 2

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Da var det klart for resten av innkjøpene fra sommeren som har gått, og vi kan like greit starte med kjøpet jeg er mest fornøyd med: UD Naked Palette. Selv om jeg synes den medfølgende kosten funker dårlig på pudderskygger, trekker ikke det ned den totale scoren denne paletten får fra meg... men mer om det senere ;)
Sigma Flare-paletten er også høyt oppe på favorittlisten, med sin nydelige blanding av mine favorittfarger :) Nesten litt rart at jeg trenger noe mer enn denne :P
Denne rensekremen skulle aldri ha havnet i handlekurven min. Jeg må ha bestilt den i søvne eller noe, for den er jo beregnet på tørr hud! Resultatet er at de 3 gangene jeg har testet den har jeg glinset som ei discokule resten av dagen :P Selges for 150kr + porto, dersom noen vil ha den. Imens får jeg vente på at min nye, riktige rens kommer i posten :P

Denne klarte jeg faktisk å bestille riktig :) Undret fælt på hvilken av tonerene til decleor jeg skulle ta, men bestemte meg for denne, som er mild og god :)
Dessuten har jeg innsett at jeg ikke kan overse øynene mine lenger. dvs øynenes behov for fuktighet og litt "pampering" :P Jeg har alltid bare brukt vanlig fuktighetskrem under øyet, men det gjør virkelig ingen underverker. Og siden jeg i sommer har fått mine første, bittesmå rynker (Uææææ, I know!) tenkte jeg det var på tide å ta litt ekstra vare på dette området. Denne øyekremen er så lett og god at jeg kan bruke den over hele øyepartiet uten at huden blir mer fet, supert! :)

Dessuten måtte jeg kjøpe med nye hårpleieprodukter, siden min kjære sønn på 3 år brukte opp ALLE da han skulle "bake kake" til meg. Jeg kan si at det ble ei sinnsykt dyr kake, og jeg visste ærlig talt ikke om jeg skulle le eller gråte... :P

Nå tror jeg listen er ferdig, jeg har i alle fall tatt med de viktigste tingene ;) Det skal bli spennende å se om decleor klarer å holde huden min pen nå som jeg har sluttet på Diane.

Sommerens innkjøp

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
Siden bloggen har ligget i koma hele sommeren, tenkte jeg at det var like greit å starte med en liten oppsummering over hvilke produkter som har kommet inn i samlingen min iløpet av sommeren. Den store handlemanien min har nok gitt seg litt, men man kan jo ikke gå glipp av alle go'bitene man finner på TaxFree'n :P

Chanel Rouge Coco Shine i fargen #49 Escale var ett av flere varp som ble med hjem fra København.

Chanel Powder Blush #65 Espiegle var så nydelig, og så rimelig ifht norske priser, at jeg rett og slett ikke hadde råd til å la vær :P

Som vanlig var til tilbud på maskaraer på TaxFree'n, derfor ble 3stk Elisabeth Arden Double Density Mascara med i den allerede overfylte kofferten. En har jeg gitt bort til veldedighet - med andre ord til søsteren min. :P Hun bruker mascaraene sine til de smuldrer opp, noe som tar ca 2 år - ikke særlig hygienisk. Så da får vi sponse henne med en ny :D En helt grei maskara, men blir nok ikke noen HG her i huset :P



Endelig fikk jeg besøkt de flinke jentene i MAC-butikken på Magasin :D De hjalp meg med å finne riktig farge på MAC Pro Longwear Concealer til under øynene. Jeg elsker denne! Den blir et must på bryllupsdagen, og jeg skal kjøpe en til de røde områdene i ansiktet mitt også, for denne sitter godt! :)



Det får holde for denne gang! Jeg skal lage flere oppsummeringer i dagene som kommer, for det blir litt mye å putte alt i ett innlegg :P