Late dager og lite inspirasjon

Lagt inn av Silje | 2 kommentarer»
Hei og hopp!
Jeg får vel børste litt støv av denne stakkars bloggen...

Grunnen til at det blir lite blogging om dagen er enkel: Jeg har ingen inspirasjon.

Ryggen/beinet har blitt dårligere, så jeg måtte inn på sykehuset igjen. De fant skader på isjas-nerven i beinet, som forklarer smertene og lammelsene, men de vet ikke hvor skaden er og de får heller ikke gjort noe med det... Flott!
Så jeg ble sendt hjem med ny rekvisisjon til fysioterapeut (som ikke hadde noen effekt sist) og ble forespeilet flere lange måneder (muligens år) på sterke smertestillende mens de venter på at skaden skal reparere seg selv... Hurra...

Så den siste tiden har stort sett blitt tilbrakt i sengeleie eller på sofaen for å minimere smertene. Skal jeg ut av døra må jeg bruke krykker, og jeg får ikke sove. Tror ikke jeg har hatt en skikkelig god natts søvn siden april, og tro meg: det tærer på både kropp og sjel.

Bryllupet var et fantastisk avbrekk i den ellers stusselige tilværelsen. Og å se på bildene fra dagen hjelper godt når humøret ikke er på topp :)

Men som dere kanskje skjønner er jeg veldig sliten for tiden, og da blir desverre ikke bloggingen prioritert. Guttene mine kommer i førsterekke, og det lille jeg har av energi er forbeholdt dem ❤

Men jeg ser fram til noen late sommerdager, og satser på at ryggen blir litt bedre igjen snart :)
Og når inspirasjonen og energien kommer tilbake har jeg mange fine innkjøp å dele med dere! Bl.a. UD Naked 2-paletten!


Jeg håper dere får en strålende sommer, med mange solfylte dager! 







☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

2 kommentarer:

Monica Says:

Masse god bedring søte deg. Jeg forstår godt at familien din blir prioritert sånn som situasjonen er nå!

Anonym Says:

Huff, du har en slitsom tid skjønner jeg. Ville bare si at jeg vet hvordan du har det, jeg har nettopp blitt operert for prolaps etter å ha gått lenge med enorme smerter. Nå vet jeg ikke hvilke smertestillende du går på, men en del sterke smertestillende fungerer ikke særlig godt på slike nervesmerter. God bedring, håper du kommer deg!!

Legg inn en kommentar