Livredning til en sliten og upleiet hud...

Lagt inn av Silje In , | 1 kommentarer»


I dag kom endelig den siste pakken fra Feelunique.com, og selv om det tok MYYYYE lenger tid enn lovet - var det ikke desto mindre gøy å se hentelappen i postkassen.

Pakken inneholdt fuktighetskremen til den nye hudpleieserien jeg skal teste i håp om å få kontroll over kombinasjonshuden min;
md Formulations Moisture Defense Antioxidant Creme.


I tillegg har jeg kjøpt Facial Cleanser, Glycare Lotion, Continous Renewal Complex og TEMPS Oil Control Pore Refiner - og nei, det var ikke en billig fornøyelse :P ca. 8-900kr kom det på - uten toll! (For som dere kanskje vet refunderer Feelunique tollen dersom man sender inn kopi av kvitteringen - de reklamerer bare ikke for det).

Jeg har bruktde sistnevnte produktene i ca 4 dager, og merker at de fjerner tørr og død hud. Det prikker litt i huden etter bruk, men det er ikke ubehagelig. og morgenen etter kjennes de tørre flekkene mine mye bedre ut. Man kan også se at det sakte men sikkert prøver å gjøre noe med de sorte prikkene på nesa. Vi får håpe huden min takler å bruke disse produktene over tid, slik at de får gjort jobben sin ;)

Oppdatering om hudsituasjonen vil komme ved et senere tidspunkt også :)Jeg bestilte også shampoo og balsam fra KMS. Disse er spesielt tilpassen tørr og irritert hodebunn, og skal gjøre underverker mot flass.
Jeg har ikke mye flass, men jeg har eksem i hodebunnen som klør og svir noe sinnsykt i perioder. Allikevel orker jeg ikke bruke shampoene og de andre behandlingene fra apoteket fordi de lukter så alt for...ja...apotek :-S

Etter å ha prøvd KMS-produktene må jeg si at det virker veldig lovende. De er behagelige i bruk, har en mild og frisk lukt og en veldig forfriskende blåfarge! :D Håret ble kjempemykt, noe som sier sitt iom. at håret mitt er stritt som hestehår :P Det tar nok litt tid før jeg merker noen forskjell i hodebunnen, men allerede kjenner det ut som om produktene har en litt kjølende effekt. Vi får krysse fingrene for at det holder seg slik!


Jeg ble ganske skuffet over min første erfaring med Feelunique, da de brukte 2 uker på å sende pakke nr. 1 og 3 uker på å sende pakke nr. 2, til tross for løfter om at pakken skulle sendes pronto da jeg kontaktet dem etter 1 uke. Etter denne uken valgte de å overse mine mailer, og jeg fikk heller ingen bekreftelse på at den siste pakken hadde blitt sendt.
...Jeg skal allikevel gi dem en sjanse til, for jeg kjenner mange fornøyde kunder - og tror kanskje det har vært en del uflaks inne i bildet her. Så de skal nok få muligheten til å rette på førsteinntrykket ved en senere anledning.

Toodle Pip!

1 kommentarer:

Lene Christin Says:

Nå vet jeg ikke om KMS shampoen inneholder SLS, men om du plages med kløe og svie, burde du inngå shampo med sls. Hilde Christina har skrevet om hårprodukter og sls: http://www.hildechristina.com/dagens-sp%C3%B8rsmal-sls-i-harprodukter
Bare som ett lite tips ;)
Har forresten aldri plagdes med feelunique! Kanskje du bare har hatt uflaks :S

Legg inn en kommentar