En liten oppdatering

Lagt inn av Silje In , , | 5 kommentarer»
Hei folkens.
Nå har det vært stille her en god stund, og det har sine grunner. Jeg har ikke mistet interessen for makeup og skjønnhet, men den siste måneden har det skjedd en del ting som gjør at jeg har prioritert andre ting forran blogging.

1: Selv om vi i første omgang trodde vi ikke var berørt av tragedien 22. Juli, skulle det litt senere vise seg at vi var berørt allikevel.... En vi kjente ble drept på Utøya, bare 18 år gammel. Føler ikke for å utdype noe mer, men jeg kan trygt si at det satte en solid demper på bloggelysten.

2: Som jeg nevnte tidligere, begynte jeg med Diane p-piller for ca 4,5 mnd siden. Og selv om det virker som en ideel løsning de første 3 mnd, fikk jeg en haug med ubehagelige og kjipe bivirkninger den siste mnd jeg brukte dem. Neglene mine smuldret opp, depresjonen kom tilbake, brystene ble veldig vonde, hjertebank og ikke minst: JEG GIKK OPP 8 KILO PÅ ÉN MÅNED!!! Dette gjorde ikke humøret mitt særlig mye bedre, siden jeg har gjort en skikkelig innsats for å prøve å gå ned noen kilo den siste tiden. Jeg har ikke noe imot former, men jeg skal jo gifte meg, og kunne gjerne tenkt meg å se litt ekstra bra ut akkurat denne dagen, men nå virker veien dit veldig, veldig lang. Jeg sluttet på Diane så fort jeg så hva pillene gjorde med kroppen min, men selv etter tre uker sitter fortsatt alle de nye kiloene som støpt... Jeg føler meg deppa, frustrert og litt sint - for klærne mine passer ikke lenger, og jeg hater å shoppe! (jeg er litt rar, jeg er klar over det...hehe)

3: Jeg har endelig begynt å jobbe igjen. Etter 2 måneder med total stillhet fra arbeidgiver har jeg plutselig fått mange, maaaaange vakter. Det føles veldig godt å vite at jeg snart kan betale regningene mine selv igjen, men naturlig nok er det også ganske slitsomt - derfor strekker ikke tiden til til blogging oppå alt annet.

Men midt oppi all elendigheten håper jeg dere har hatt en fin sommer.
Vi drar en tur til Mallorca om 3 uker, og det skal virkelig bli deilig! Jeg håper at inspirasjonen og bloggeviljen kommer tilbake snart, for det er virkelig noe som har betydd mye for meg det siste halve året :)

Btw: Jeg har endelig fått meg UD Naked Palette og jeg ELSKER den! ;)

5 kommentarer:

Line Says:

Godt å høre fra deg igjen selv om det var mange triste nyheter.
Håper tiden fremover blir bra og at du får en fin ferie. Klem Line

Randi Says:

Klem

NML Says:

Lurte på hvor det ble av deg! Trist å lese at dere mistet en venn på Utøya, flott å høre at du har fått mer jobb, p-piller er noe dritt, og de blir sikkert godt med ferie! Klem

JM Says:

Åh, det er godt å høre fra deg igjen! :D
Kondolerer for tapet den 22.07.
Jeg har gått på Diane i rundt 3 år nå og ikke hatt noe problemer, men folk er forskjellige da. Kjedelig at det hadde så bivirkninger på deg.
Gratulerer med flere vakter! Jeg vet hvordan det er å gå fra nesten ingen vakter til masse, men håper vi hører fra deg innimellom :)

Helene Says:

Trist å høre at du var berørt av tragedien :( Håper det går bra.

Jeg sluttet å bruke p-piller for litt over ett år siden pga høyt blodtrykk. Nå har jeg klart å gå ned en del i vekt og kjenner ikke noen plass at jeg har lyst til å begynne med dem igjen, i tilfelle det skal føre til ny vektøkning..

Legg inn en kommentar