En liten oppdatering...

Lagt inn av Silje In , | 7 kommentarer»
Heisann! Nå er det veeeeldig lenge siden siste oppdatering, og jeg beklager hvis jeg har gjort noen bekymret. Jeg hadde så lite lyst til å legge ut enda et trist innlegg, iom at det har vært en del av disse i 2011...

Dessverre fikk jeg ikke noen god avslutning på 2011, da jeg i slutten av november fikk et prolaps i ryggen pga. for mye, tung løfting på jobben. Dette ble bare værre og værre utover i desember, og 1. nyttårsdag ble jeg lam fra ankelen og ned i høyre fot pga. Isjias. Jeg ble lagt inn på Ullevål, og var der en uke - men nå er jeg endelig hjemme igjen. Desverre er det ikke mulig å operere prolapset, så jeg må bare trene, trene og trene mens jeg venter på at det trekker seg tilbake - noe som kan ta +/- 6 mnd. Jeg har hatt veldig vondt, vært lite mobil og holder meg stort sett hjemme pga gangvansker. Heldigvis har jeg en flott fastlege som selv har hatt prolaps, så han vet godt hvilke smertestilende som funker best osv - så nå begynner jeg å fungere litt bedre i hverdagen.

Som dere kanskje skjønner har hverken blogg eller sminke hatt noen stor prioritering under denne tiden, men jeg håper at både energi og inspirasjon kommer tilbake snart! :) Men jeg har ikke ligget på latsiden hva shopping angår (trøsteshopping på nett er farlig, i alle fall for kontoen min!) - så jeg har mange fine nyheter å vise dere når jeg endelig begynner å blogge aktivt igjen!

Eller så kan jeg informere om at bryllupet nærmer seg med stormskritt, bare 4 små mnd til jeg blir fru Berntsen! :P Kjolen har kommet, men var ingen perfekt match - så den krever litt arbeid i tiden fremover (jeg har derfor kjøpt meg symaskin, hurra!). Jeg har bestilt det meste som trengs av dekorasjoner og "wedding-favors", blomstene er planlagt, og vi har funnet et nyyydelig gård å holde vielsen og festen på (lokalet vi opprinnelig hadde bestilt ble for lite). Det er mye som gjenstår, men jeg føler at jeg har en viss kontroll :) I dette øyeblikk legger jeg siste hånd på invitasjonene.

Nå vet dere i det minste hvorfor det er stille her, og jeg håper å være tilbake igjen snart :)

Tusen takk for at dere bryr dere :)

Klem

7 kommentarer:

NML Says:

Hei, der var du ja! Synd du fikk en så ugrei avslutning på året da, men det er bra du er på gang igjen! Ser frem til blogginnlegg når du kommer i bloggeform igjen!

JM Says:

Oj, håper det går bra med deg! God bedring!
Det virker iallefall som du er ved godt mot :)

Marlene Says:

Huffda, hørtes trist ut :| Har selv en mamma som har plagdes en del med isjas, og jeg vet desverre hvor lammet man kan bli av det. Heldigvis har mamma blitt så utrolig mye bedre etter at hun fikk rett veiledning og instruksjoner om hvordan hun skulle trene rett. Hun gikk i fra å være sengeliggende til å være i over 70% stilling og fullt aktiv. Må vel inrømme at hun faktisk er mer aktiv enn meg nå :P Spinning her og fjellturer der! Håper du blir bedre snart og at du bruker den tid du kan på å bli frisk :) Koslig at du gjorde en oppdatering, slik at vi vet at du har det forholdsvis bra!

Anonym Says:

godt å lese innlegg fra deg igjen! jeg håper at alt går bra med deg :)

Jade Says:

Hei! Trist å høre om prolapsen! Håper du blir fort bedre! Ser ut som om du har stå-på-vilje, så dette går nok bra! Det er vel motiverende med et bryllup i siktet også!

Skummelt lett å gå amokk med shopping på nett, men det kunne vært verre. Det kunne jo vært parfymeripriser! :O

Lykke til med bryllupsforberedelsene! Og håper kjolen din sitter som et skudd til slutt :)

Line Says:

Godt å høre at du har det bra.
God bedring med ryggen. Jeg har en mann med samme problem og han må trene nesten hver dag for å fungere normalt. Lykke til med bryllupsforberedelser <3

Astrid Says:

Så utrolig trist! Har savnet bloggen din en stund nå :/ Gleder meg i hvertfall til å se de nye tingene du har kjøpt. Krysser alle fingre og tær for at du blir mye bedre til bryllupet! :)

Legg inn en kommentar