Jeg trenger deres råd

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Høsten er i full sving, og vinteren står for dør. I den anledning vurderer jeg å gjøre noen forandringer i hudpleierutinen min, nærmere bestemt fuktighetskremen.


For tiden bruker jeg Decleor Hydra Floral Anti Pollution - Moisturizing Emulsion, som har fungert ypperlig for huden min sammen med Aromessence Ylang Ylang serum. Men jeg merker nå at det kalde, rå været setter sine spor, og at huden treknger mer "pampering" i form av masker o.l. for å holde seg myk og smidig. Derfor har jeg vurdert å gå over til kremen i Hydra Floral-serien, som er litt fetere, men jeg vet ikke hvordan dette vil fungere mtp at huden min er fet (men fuktfattig).


Vil jeg glinse som ei diskokule av å bruke denne, eller vil den være redningen for huden nå i vinter? 


Jeg skal forresten kjøpe meg Decleor sin kuldekrem, slik at huden er beskyttet på de aller kaldeste dagene... Huff! Jeg gruer meg allerede :P

Hvordan pleier du huden din om vinteren?

6 kommentarer:

Linn Says:

Jeg bruker samme hudpleierutine året rundt egentlig. Rens fra MD, Toner fra Decleor, hydra floral day cream på dagtid/hydra floral moisturising mask på natten om nødvendig, essential balm innimellom for å rette opp i skavanker som har det med å dukke opp på upassende tidspunkt. :)

Åshild Says:

Brukte Decleor tidligere men gått over til hudpleie med tryggere ingredienser, i mine øyne da. Blitt vel opptatt av å sjekke produkter på EWG Cosmeticsdatabase. Etter mye prøving og feiling med naturlige produkter har jeg til slutt havnet på Nourish daily face moisturizer, Cucumber & Watercress. Har selv og fuktfattig hud og denne funker supert for meg! Endelig en krem som fukter uten at folk kan speile seg i ansiktet mitt;) Kjøpt på iherb, mye gøy der og billig shipping=)
Skal gå over på en annen krem når det blir kaldere da denne har vann som 1.ingrediens.

Åshild Says:

fet og fuktfattig skulle det stå:P

Anonym Says:

Jeg bruker vanligvis Hydra Floral emulsjonen, men har prøvd kremen nå i nesten tre uker i strekk. De to første ukene blir man litt blank, men jeg tror dette er fordi huden plutselig får mer fukt og må tilvenne seg dette litt. Etter dette så normaliserer det seg gjerne :) Så PRØV! Jeg har fet/kombinert og fuktfattig hud :)

Ahne Says:

Matis sin climatis =)

Marlene Says:

Lenge siden du har vært aktiv her og på forumet, så jeg håper alt står bra til med deg og at du kanskje gir lyd i fra deg om ikke så alt for lenge så vi vet at du har det bra :)

Legg inn en kommentar