Skjønnhetstabber

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
I mangel på noe bedre å skrive om akkurat nå, vil jeg dele med noen episke skjønnhetstabber med dere. Etter å ha snoket rundt i verdensvevens mange kriker og kroker, med god hjelp av Google, har jeg funnet noen godsaker:

 Puppe-Jordan er vel ikke akkurat kjent for å være den mest Classy damen i Storbritania, med det er ikke innsatsen det står på: nye tenner til 220 000kr, hairextentions til 53 000kr hver tredje mnd og mer botox enn man finner på Coloseumklinikken på en god dag. Man skulle tro at med hennes skjønnhetsbudsjett at hun har råd til en øyenbrynsblyant som ikke er...grå? Kanskje en liten hårvask hadde gjort susen også... (men det skal sies: Dama kan å kjøre bil... bare sjekk hennes innsats i Top Gear.)


 Trenger jeg egentlig si noe? Igjen ser vi at grå øyenbryn er en hit, denne gang hos en russisk "babe".
 Et velkjent fjes for de som har fulgt Jersey Shore (eller sånne som meg som gjør alt i sin makt for å unngå serien). Snooki; Damen som ga oss en alternativ tolkning av appelsinhud. Kan man bli mer oransje før man begynner å bli rød? :P


 Taylor Momsen blir hyllet opp og ned for sin rebelske stil, men for å være helt ærlig: Panda-looken kan hun godt spare meg for.

 Denne trenger hvertfall ingen forklaring... (for de som ikke vet det allerede, denne kreasjonen het engang Armand)


Og til alle solariumsfrelste babes der ute: Slik vil deres fremtid bli, dersom dere fortsetter å grille dere 5 dager i uka :P Denne damen er 74 år gammel... urrgh!

Jaja, litt lett underholdning til helgen... Kommer tilbake med litt mindre tanketomt materiale snart ;)

4 kommentarer:

Elizabeth Says:

Hahahah, morsomt innlegg :D

Rebel Chic Says:

Min 92 år gammel bestemor ser yngre ut enn hun der på 74 :p

Silje Says:

Ja, vi har flere 90-100-åringer på jobben min som holder seg bedre ut enn hun der :P Hun kunne sikkert fått jobb sos statist i Mumien vender tilbake...

JM Says:

Haha, likte kommentaren din over her også! Innlegget var bare knall, deilig med noe litt morsomt og mindre seriøst innimellom ;)

Legg inn en kommentar