Sminkebordet

 Nå har jeg omsider flyttet over til sminkebordet/databordet (Jeg vant slaget om den store skuffen. Haha!) Som dere ser bruker jeg belysningen fra mitt nye mini fotostudio på kvelden, og det funker greit nok (ikke helt optimalt). Om dagen har jeg perfekt lys fra det store vinduet, så da fjerner jeg studioutstyret.

 I første omgang har jeg organisert skuffen på denne måten, men det er godt mulig jeg gjør noen endringer etterhvert. Jeg kommer nok til å flytte de palettene jeg ikke bruker så ofte, slik at jeg får litt bedre plass til all den andre sminken min :P

 Til venstre har jeg en kurv med maskaraer, øyeblyanter flytende highlightere o.l. lengst fremme. Deretter kommer blusher, puddere, solpuddere++. Bak disse kurvene ligger Flare paletten fra Sigma, Naked paletten fra UD og mine 2 88-paletter fra Coastal Scents (matt og med shimmer). Jeg ser at det ligger en ekstra maskara der også, dersom jeg skulle gå tom for alle de 5 andre jeg bruker for tiden :P

 I midten ligger Primere, concealere og de foundationene som passer hudtonen min akkurat nå. Det ligger også en Isadora palett samt en blush fra Clinique der, som ikke fikk plass i kurven til venstre. Bakerst ligger UD <3 NYC paletten og Too Faced Enchanted Glamourland paletten.


 Til høyre har jeg Paint Pots, kremskygger fra MakeupMekka, pigmenter og BeautyBlenderen i en kurv. Pudderne mine står løst helt ytterst, Too Faced palettene mine står stablet pent innerst, og innimellom ligger ting som ikke brukes mye (for lyse foundationer, NYX-paletter, MAC Wonderwoman palett, Beauty Flash balm og den helsikkes sminkefjerneren som prøvde å etse ut øyet mitt for noen dager siden)
Alle kostene står lett tilgjengelig i den fine kosteholder/etuiet fra Sigma.

 Leppestiftene og lipglossene har ikke fått noen perfekt plassering enda, så jeg får flytte litt rundt på den og se hva som passer best.
Dessuet fant jeg ut at den lille skuffen passet ypperlig som avlastningsbord til Mac'en min når jeg kopierer sminkelooks o.l :)

Hvordan har du (u)organisert sminken din? Del gjerne idéer og bilder :) 
(bilder kan sendes på mail til siljeto@gmail.com)

Jeg håper dere får en fortsatt strålende helg! :D

6 kommentarer:

Victoria Makeup Says:

Jeg liker skikkelig godt å se på sminkebord og bilder av samlinger!

Silje Says:

Samme her! Det er alltid spennende å se hvordan andre gjør det :)

JM Says:

Sminken min er skikkelig uorganisert og rotete -.-'
Kjæresten har i tillegg klart å legge inn en knust øyeskygge i den største bagen da han skulle frakte den fra han til meg x)
Har lyst på en slik ordning jeg også! Aller helst et sminkerom som Heidi Larsen :)

Anonym Says:

Du har mye fint ;) Jeg organiserer mitt i en kommode fra Ikea, Hemnes. Er bilder på bloggen min :)

Silje Says:

JM: Ja, et sminkerom hadde vært fantastisk. Helst et "walk-in closet" med egen sminkeavdeling, men det må vente til vi evt kjøper oss hus :P

Sminkehimmelen: Jeg elsker Hemnes-serien! Skulle gjerne hatt den kommoden selv :)

Tone Says:

Så fint, Silje! :-)

Legg inn en kommentar