Jeg er heldig...

Lagt inn av Silje In , | 4 kommentarer»
...som har en utrolig snill kjæreste. I dag kom han hjem med sin helt nye PC, og noen helt sinnsyke hodetelefoner til meg :) Jeg spurte ham for en tid siden om han kunne se etter noen nye hodetelefoner til meg, fordi mine gamle fra Koss har begynt å skurre. Jeg hadde aldri trodd at han skulle kjøpe et sett til 1600kr! :P

Men jeg klager ikke, for lyden er helt fantastisk! De heter Monster Beats Solo, og er designet/laget av Dr. Dre (tviler vel på at han har satt dem sammen, but you get the idea).
Min kjære er kanskje ingen mester i romantiske handlinger som å gi blomster o.l., men hvem bryr seg? Disse hodetelefonene varer myyyyye lenger enn en bukett med roser, og er mer etter min smak ;)

4 kommentarer:

JM Says:

Wow, også så dyre! Heldiggrisen! ;D

NML Says:

Kult! Mye morsommere å høre på musikk med FET lyd! Enjoy!!

Jade Says:

Mye bedre enn blomster, ja! :) Her er mannen som har skjønt det! Det er lurt å kjøpe noe bra. Jeg var så dum å kjøpe noe billig på Biltema en gang. Endte jo opp med at jeg måtte kjøpe nye uansett fordi de var så elendige :)

Elizabeth Says:

Du er jammen heldig! Og eg er nok som deg, ville mye heller hatt disse hodetelefonene enn en blomsterbukett. De visner jo omtrent når du ser på dem ;)

Legg inn en kommentar