MakeupMekka Nourishing Aloe Makeup Remover

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»

Denne sminkefjerneren kom i posten sammen med Naked Eye paletten fra Too Faced som er premien i månedens konkurranse

MakeupMekka beskriver den selv slik: "En nydelig, rik og velduftende makeup remover med aloe vera og citrus som både fjerner makeup og nærer huden din.

Fjerner makeup, smuss og oljer effektivt. Bruk over hele ansiktet og øynene. Naturlige ingredienser. Produsert etter strenge krav."

Flasken er på 30ml, og siden den var gratis kan man virkelig ikke klage på prisen ;) Utseendet på flasken er enkelt og stilfullt, og sminkefjerneren lukter godt. Desverre går det nedover herfra...

Da jeg legger kompressen med sminkefjerner over øyet slik at den kan trekke inn og løse opp maskara o.l, begynner det å svi noe sinnsykt. Naturligvis tok jeg den bort med en gang, og prøvde forsiktig på det andre øyet i stedet - med et litt bedre resultat: Jeg fikk fjernet sminken, men det svei en del her også. Slik så øynene mine ut etter testen:


Ikke særlig pent, i know...

Jeg vet ikke om øynene mine var litt såre etter dagens linsebruk, og at de derfor overreagerte på sminkefjerneren - men med tanke på at jeg bruker linser hver dag, vil denne sminkefjerneren uansett være uaktuell for meg dersom dette blir resultatet... Det virket som om den fjenet sminket ganske effektivt, men omstendighetene tatt i betraktning har det lite å si for resultatet av denne testen...

Karakter: 1/6


P.S: Jeg skal gi den én siste sjanse, og dersom resultatet er bedre vil jeg naturligvis endre omtalen - men jeg vil vente noen dager før jeg forsøker på nytt...

5 kommentarer:

NML Says:

Ugh, sett flere har reagert på den..

Jade Says:

Jeg la en slik en i handlekurven selv. Etter å ha hørt din omtale, så tror jeg kanskje jeg skal kaste den rett i bosset når den kommer. Jeg har jo uansett en sminkefjerner fra før som jeg er mer enn superfornøyd med.

Elizabeth Says:

Det der så ikke godt ut :/

JM Says:

Huff, det er så kjedelig når sånt skjer.. Det så absolutt ikke godt ut.

Annelie Flodin Says:

Hei !! Jeg bruker en Eye-makeup remover som er særlig mild rengjøring til alle hudtyper. "Husk å bruke Make-up fjerner, det er best for huden. Særdeles mild, ideell for brukere av kontaktlinser. For vannløselig Make-up." - står det i omtalen om den. Hvis du vill ha navnet på den så si fra. er ikke ute etter å legge ut reklame på sida din men hjelpe deg finne en knall bra produkt som gjør jobben og som er mild.
Mvh
Annelie

Legg inn en kommentar