På vei til postkassen min:

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
Endelig har jeg fått min første brukbare lønning siden mai, og det må jo feires! Derfor har jeg bestilt litt småtteri som jeg har siklet på leeenge.

Denne ble bestilt med tanke på bryllupet, etter hva jeg har hørt skal den sitte som sement, men allikevel se naturlig ut. Som dere kanskje vet har jeg fet kombinasjonshud og hyperhidrose (som gjør at jeg svetter en del, særlig når jeg er stressa/spent o.l) derfor blir den største utfordringen for meg å finne en foundation som holder gjennom hele dagen :) Jeg er veldig spent på denne. Har du noen erfaringer med dene eller andre ekstreme foundationer?


Nesten samtlige av mine neglelakker er i typiske sommerfarger, derfor hadde jeg lyst til å utvide "samlingen" min med noen fine høstfarger. Disse nydelige akkene fra Essie sin høstkolleksjon er SÅÅÅ meg! Jeg elsker slike "muddy" farger, og spesielt de to lilla lakkene vil nok bli mye brukt. :)
Det var på tide å teste ut en ny base for neglelakkene mine, og siden topplakken jeg elsker er fra Seche Vite var valget enkelt. Seche base skal visstnok fylle ut riller og andre ujevnheter i neglene, og det trengs virkelig her! ;)

I et håp om å forlenge holdbarheten på lakken har jeg også kjøpt Seche Prep, som skal fjerne all olje o.l. fra neglen før påføring av base, samt gjøre at basen sitter bedre. Vi får se om den holder hva den lover...

Jeg sparer det beste til slutt: Se på min splitter nye, utrolig fine KitchenAid kjøkkenmaskin! Denne er også kjøpt med bryllupet i tankene, for jeg skal jo bake bryllupskaken selv. Dessuten er det kjekt å ha en ordentlig kjøkkenmaskin siden jeg baker ofte og elsker å lage mat. :)


Som dere ser ble det en ganske ekstrem shoppingrunde, det er alltid kos med noe nytt - som en "liten" premie for at jeg har vært så flink til å jobbe i det siste! :D

3 kommentarer:

NML Says:

Åh, mye fint der du! Spes neglelakkene og Kitchen Aid'en! Har lyst på en sånn eller en Kenwood i børsta stål etter hvert. Så kan jeg bake kaker i fleng!

Anonym Says:

Mye fint der ja, er gøy å unne seg litt ekstra :D Jeg er spent på den foundationen, har ikke hørt om den før. Neglelakkene var nydelige :)

Linn Says:

Åh! Jeg har så lyst på en kjøkkenmaskin fra KitchenAid! Lucky u!

Legg inn en kommentar