Back on track!

Lagt inn av Silje In , | 6 kommentarer»
Nei folkens, nå må det da være på tide å få denne bloggen tilbake på rett spor. Jeg er møkkalei av sutreinnlegg og sykdom, og selv om tilstanden min ikke har forandret seg akter jeg å få tankene over på bedre ting: Makeup! 


Jeg kan jo starte med å vise dere noen av de nye skattene mine:

 Jeg er fortsatt en sucker for øyenskygger i nude, taupe og brun - så da jeg fant denne skjønnheten hos Strawberrynet.com måtte den jo ende opp i postkassen min!
 Denne primeren har jeg hørt SÅ mye positivt om, men desverre er den blodpriset på de norske nettbutikkene. Jeg ble så glad da jeg fant den hos ACW til en mye mer behagelig pris.
 Denne blushen hørte jeg om på bloggen til makeupartisten Lisa Eldridge, og jeg tror den kan bli fin mot sommeren :)

 Jeg har frem til nå brukt en hvit eyeliner på våtkanten, men jeg er redd den kan bli litt for lys til bryllupet mtp bilder o.l. Derfor bestilte jeg denne fra Beautybridge.com, som har mye bedre priser enn de norske nettbutikkene.
 Jeg har i lengre tid brukt Retexturizing Face Primer fra MakeupMekka, og har likt den godt. Men jeg er alltid på jakt etter noe nytt, derfor havnet denne i postkassen min like før jul.
Denne concealeren fra Bobbi Brown inkluderer et settingpudder. Den ble bestilt fra ACW for leeeenge siden, men har ikke hatt anledning til å teste den ut skikkelig enda.


Jeg burde kanskje være litt flau når jeg nå innrømmer at dette bare er halvparten, men det er snakk om innkjøp over flere måneder. Og jeg har ikke hatt stort annet å finne på ettersom jeg har ligget med dette prolapset siden november :P Resten kommer i et senere innlegg, og omtaler vil også komme etter hvert!

Hvilke produkter vil du at jeg skal omtale først?

6 kommentarer:

Marlene Says:

Koslig at du er tilbake! Daniel Sandler Blushen vil jeg veldig gjerne se en omtale om. Har sett mange gode omtaler om den, men ingen fra norske bloggere :) Har flere ganger vurdert å bestille den, men har feiga ut hver gang :P

Jade Says:

Velkommen tilbake :) Chanel-skyggene så fine ut. Swatches, looks og omtale av den kunne vært farlig interessant :)

NML Says:

Hei hei!

JM Says:

Velkommen tilbake! Og så mye fint du har fått deg! :D

Linn Says:

Velkommen tilbake! :D Kan du ikke fortelle litt om den eyelineren til våtkanten? :)

Silje Says:

Tusen takk Linn! Joda, jeg skal lage et innlegg om den veldig snart :)

Jade, Det er notert ;)

Legg inn en kommentar