Too Faced Perfect Lips

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
 Ifølge Too Faced skal denne liplineren være den eneste du noensinne vil trenge. Den skal være en perfekt nude farge som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre leppeprodukter som lipgloss o.l. Den skal være smudgefri, vannfast og skal holde i time etter time. Dette er store ord... Klarer denne liplineren å leve opp til de høye forventningene?
 Førsteinntrykket var i alle fall veldig bra. Jeg må innrømme at jeg synes fargen på lineren virket ganske mørk til å være "nude", men dette var slett ikke tilfellet da jeg fikk den på leppene.
Uten lipliner
 Perfect Lips var veldig enkel å påføre leppene. Den har en litt kremet konsistens, mye mykere enn f.eks liplinerne til MAC, derfor glir den lett på og gir et jevnt resultat. Selv med ganske tørre lepper (som jeg alltid har på denne årstiden) ser resultatet bra ut, slett ikke tørt og ekkelt ut. Liplineren føles behagelig å ha på, og som lovet; Den rikker seg ikke av flekken når du først har fått den på plass, og varigheten har jeg heller ingen klager på; ca. 4-5 timer før jeg måtte ha en liten "touch up", det er ikke ille når man i løpet av den tiden har spist lunsj og drukket maaaaange kopper med te :P
Med Perfect Lips
Som dere ser er fargen perfekt! Den er hakket lysere enn mine lepper, og blender seg inn veldig godt.
Jeg tror faktisk det er helt sant som Too Faced påstår; Du har egentlig ikke behov for flere liplinere enn denne. Den vil sannsynligvis fungere utmerket under alle lipglosser og lebestifter, unntatt de aller lyseste - men de kler meg heller ikke særlig godt :P

Jeg tror faktisk denne kommer til å bli brukt på bryllupsdagen min, for det er den første liplineren jeg har testet som jeg faktisk har likt både fargen og konsistensen på.

Det blir nok lenge til jeg kjøper meg flere liplinere!

Karakter: 6/6


Too Faced Perfect Lips kan nå kjøpes hos MakeupMekka for bare 53,70kr! (Vanlig pris er 179kr)

4 kommentarer:

Anonym Says:

Oi, denne har jeg hørt om tidligere, men det er først nå jeg tenkte at denne MÅ jeg ha i samlingen min. :)

JM Says:

Den ser kjempebra ut! Tror jeg må skaffe meg denne neste lønning :D

Anonym Says:

Så flott at du har funnet en lipliner som er verdig bryllupsdagen :) Jeg bruker stort sett NYX sine liplinere, de er billige og kommer i mange farger + at de funker godt for meg :)

Silje Says:

Peneperler: Jeg har testet ut NYX sine jeg også, men de er desverre alt for tørre for mine lepper :( Men jeg liker fargene på dem :) (er generelt veldig glad i NYX sine produkter.)

Legg inn en kommentar