Klar for fest!

Lagt inn av Silje In , | 8 kommentarer»
 I kveld er det tid for konsert med Kaizers Orchestra på Sentrum Scene, og gjett om jeg gleder meg! Benytter selvsagt anledningen til å "dolle meg opp" litt, og har testet ut noen nye løsvipper.
Ardell Demi Pixies er de største vippene jeg har testet, og de er veldig fine! De blir nok litt for store til daglig, men til fest er de supre :)

Nå skal jeg Ompa til jeg dør! ;)

8 kommentarer:

Joni Says:

Så fin du er! :) og de løsvippene er kjempelekre!

Silje Says:

Tusen takk Joni! Jeg ble ganske fornøyd selv (selv om jeg måtte prøve to ganger før jeg var fornøyd med området under øynene...).

Jeg ble veldig positivt overrasket over disse vippene! De var veldig lette å ha på, så man kjente nesten ikke at de var der - og siden det er fra invisiband-serien er båndet vippene sitter fast på gjennomsiktig, derfor synes de nesten ikke på lokket heller (og man slipper eyeliner) :D

Tone Says:

Åh, så fin du er! Dette var knallfint!! :-) Og jeg synes også at vippene var knallfine, og samtidig som de gjorde litt ut av seg så de veldig naturlige ut på deg :)

JM Says:

De vippene var nydelige! Håper du koste deg :)

Silje Says:

Tusen takk! :) Jeg storkoste meg, det var nok en av de beste konsertene jeg har vært på! Helt klart den beste julegaven jeg fikk i fjor :)

Elizabeth Michelle Says:

Heldig du er! Eg vil også på flere Kaizerskonserter.. vet ikke om du leste dette: http://misjelle.blogspot.com/2012/02/mitt-mte-med-janove-ottesen.html .. på bloggen min? :D

Synes forresten at sminken din var veldig fin :) Ser ut som at huden din gløder jo! :D

Silje Says:

Nei, det hadde jeg ikke lest - men det var veldig tøft! Jeg simpelthen ELSKER tattoveringa di, den er jo et kunstverk (og at jeg elsker plata selv er jo bare en bonus!). Du er skikkelig heldig som fikk møte ham, for at han er en kjekkas kan vel ingen fornekte ;)

Takk for komplimentet! Det er Vitalumiere Aqua som gir den fine gløden, pluss litt highlighter på de riktige plassene ;) Selv om jeg har fet/kombinert hud, hater jeg matt finish på foundationer, det ser så flatt og rart ut... :-S

Linn Says:

Kjempefint! :D

Legg inn en kommentar