Forslag til Brudesminke

Lagt inn av Silje In , | 7 kommentarer»
Kjære Liv, forfatteren bak MakeMeUp Blog, lagde for noen dager siden et innlegg hvor hun viste frem bilder av en nydelig februar-brud hun hadde sminket. Jeg falt fullstendig pladask for looken denne bruden gikk for, derfor spurte jeg pent om hun kunne lage en liste over hvilke produkter hun hadde brukt...

Ikke bare lagde hun en liste, hun lagde et helt innlegg til meg! Med bilder, navn og farger på produktene, hvordan hun har brukt dem og i hvilken rekkefølge. Det kaller jeg service! 


Så klart førte dette til at jeg ble noen hundrelapper fattigere...igjen! Ny foundation, maskara og lipgloss er på vei til postkassen min, og jeg har fortsatt noen produkter på ønskelisten til den gang jeg har litt mer penger på kontoen ;)

Jeg kjente inspirasjonen boble inni meg for første gang på en evighet, derfor kastet jeg meg over sminken min i håp om å lage en look som kunne minne om februarbruden sin. Helt nøyaktig ble det ikke, men jeg ble likevel ganske fornøyd!

Her er februarbrudens look:
Lånt fra MakeMeUp Blog

Og her er mitt resultat:
 Her har jeg brukt Revlon Colorstay foundation, Daniel Sandler Watercolor blush. Blushen er egentlig mye kraftigere enn bildet gir inntrykk av, mer lik februarbrudens.

Jada, jeg glemte lipgloss og concealer rundt nesen :P
 Jeg har brukt YSL Touche Éclat under øyet og Coquette fra MAC på brynet sammenn med MakeupMekka Brow Gel. Jeg har også brukt et transparent løspudder fra Bobbi Brown i hele ansiktet og Miss Behave Highlighter fra Mac på kinnbenet.


På øyet har jeg brukt følgende farger fra UD Naked-paletten: Naked i globalen, Sin på indre del av øyelokket og til å duse ut globalfargen, samt Virgin på øyenbrynsbenet. Dessuten har jeg brukt Real Drama fra MAC Wonder Woman-paletten (den mørkeste lilla), Hypnôse fra Lancôme og Babies løsvipper fra Ardell.

Hva sier dere, er jeg på riktig vei?

7 kommentarer:

Astrid Says:

Den looken der var jo bare perfekt! Passe pyntet, men fortsatt noe man kan se tilbake på om 30 år og tenke "Så flott jeg var som brud!"

Silje Says:

Nettopp! Det er akkurat det jeg vil gå for :) Det dummeste man kan gjøre er å gå for sminken som er på moten nå, bare tenkt deg hvor mange bruder som angrer på at de valgte blå øyenskygge til bryllupet sitt på 80-tallet! :P Huff. Da vil jeg heller ha en tidløs look :)

Jade Says:

Det var kjempefint! Trenger ikke stylist du på bryllupsdagen, du som er så flink!

Silje Says:

Tusen takk, Jade! Jeg føler at det blir bedre og bedre etterhvert som jeg øver, men jeg er jo redd for å få en megakvise e.l. på bryllupsdagen som jeg ikke klarer å skjule. Jeg får bare være ekstra nøye med hva jeg spiser, hudpleie o.l. i ukene før, så går det nok bra :)

JM Says:

Nydelig!

Liv Says:

Vakkert, Silje! Dette kommer du til å greie helt perfekt selv til din store dag! Og trenger du mer hjelp eller tips må du bare spørre :-))

Og så utrolig koselig det du har skrevet om meg! Jeg er bare kjempeglad for at du kan bruke tipsene mine! :-)

Tusen takk, Silje!

Silje Says:

Tusen takk Liv! Jeg føler at det begynner å gå riktig vei, i alle fall :) Har ikke heeelt bestemt meg for hvilke skygger jeg skal gå for enda (var innom Kicks og sjekket ut 508-paletten fra Dior, og den var nyyyydelig) - men jeg får ta et brudesminke-maraton når det nærmer seg :P Foundation, highlighter, maskara, lipgloss og blush er i boks allerede!

Legg inn en kommentar