En deilig weekend med shopping!

Lagt inn av Silje In , , | 2 kommentarer»
Hei igjen!
Beklager stillheten de siste dagene, men jeg har kost meg sammen med min lille familie på hytta "vår" i nærheten av Strømstad. Vi har kost oss med filmer, god mat og selvfølgelig: Shopping!!!

Gårsdagen ble tilbrakt på Nordby-senteret, og det slutter aldri å forundre meg hvor mange rare folk som klarer å samles på et slik sted :P Men over til noe mer viktig: Helgens varp:

 Plukket med meg noen godsaker fra Isadora: Jelly Kiss i fargen Rose Blush (#52), Light Touch Concealer og en neglelakk i fargen Creamy Nude (#601).
 Dessuten var jeg så heldig og fikk dette armbåndet i gave fordi jeg handlet over 200kr. Det blir veldig bra så fort jeg får fjernet det store hjertet...ikke helt min stil det. Men perlene liker jeg!
 Disse skinnstøvlettene fra Gabor fikk jeg 70% rabatt på! Kostet egentlig 1300kr, men prisen ble jo mye, mye bedre :D Endelig har jeg fått meg et skikkelig par skinnstøvletter som kan brukes til det meste!
 Men her er helgens alle største, beste og ikke minst: dyreste kjøp. En aldeles nydelig trenchcoat fra
Stockh lm. Ja, det heter visst Stockh lm - uten o. Dette er en bursdagsgave til meg fra min kjære, og kostet 1700kr. *gulp* Føler meg som rene luksusdyret for tiden, men alt jeg har fått/kjøpt er ting som kan brukes sesong etter sesong, uten fare for å gå av moten.
 Jeg elsker "skinn"detaljene på frakken, siden det skiller den fra de "vanlige" trenchcoatene.
Trenger jeg egentlig å fortelle at jeg er en veldig, veldig heldig jente? Som har verdens beste "husband-to-be" ;)

2 kommentarer:

JM Says:

Søta :)

Anonym Says:

Wow, så flink du er til å shoppe! Jeg har levd på sparebluss i et par år nå, for å nedbetale gammel synd, og har nesten glemt hvor deilig det er å komme hjem med bæreposer med nytt og spennende! :) Heldig du er som har så snill en mann, en flott bursdagspresang det der, blir god å ha i lang tid fremover!
Ha en flott dag!
Hilde

Legg inn en kommentar