Happy Valentine!

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 Heisann folkens! I dag er det Valentinsdagen, det som (visstnok) skal være den mest romantiske dagen i året. Og selv om jeg og min kjære er totalt håpløse når det kommer til romantikk (Her i huset foretrekker vi harde pakker fremfor blomster og bamser) så kan jeg i alle fall benytte anledningen til å pynte meg litt ekstra! ;)
 Selv om dette er den ultimate dagen for Too Faced Romantic Eye Palette, så klarer jeg ikke å legge i fra meg den nye MAC-paletten min - derfor blir det en naturlig og enkel look på meg i dag. Jeg avslører hvilke skygger jeg har kjøpt litt senere i dag ;) Har du noen produkter du er hekta på?
På leppene ble det Up the Amp fra MAC, sammel med en blank lipgloss. På kinnene har jeg brukt den nydelige ferskenfargen Espiégle (#65) fra Chanel, den har en deilig duft og akkurat passe med shimmer i seg :) Brynene er markert med Coquette fra MAC, og vippene har fått et strøk med Hypnôse fra Lancome.
Hvis ønskelig kan man selvfølgelig fullføre looken med et par løsvipper, f. eks. Babies fra Ardell ville passet bra. Men jeg valgte å holde det enkelt...

Har du noen spesielle planer i dag?

5 kommentarer:

Marlene Says:

Tommeln opp for Up the amp!

Anonym Says:

Nydelig look, den var kjempefin på deg. Spesielt leppestiften gjorde looken ;)

Silje Says:

Tusen takk! Ble veldig fornøyd selv også :)

Marlene: Up the Amp er helt klart en vinner! :D

JM Says:

Syns det ble kjempefint! :D
Nydelig leppestift til deg!

Silje Says:

Tusen takk JM. Jeg er veldig glad i den leppestiften. Tror det er fordi den er ganske kald i fargen, noe som passer huden min :) Også har jeg jo dilla på lilla... :P

Legg inn en kommentar