Pakke i posten: ACW

Lagt inn av Silje In , | 7 kommentarer»
Jada, jeg vet! Jeg er håpløs... Men hva annet har jeg egentlig å finne på mens jeg ligger her og venter på at ryggen skal bli bra igjen? Jeg har strikket flere par sokker, fikset en haug med bukser på den fine symaskina mi og lest så mange bøker at jeg snart blir skjeløyd - så jeg orker ikke mer av de tingene med det  første - derfor blir det litt shopping i stedet! :P

I dag inneholdt pakken to Mac-koster til den stadig økende samlingen min :) De utvalgte denne gangen ble nr. 219 (pencil brush) og nr. 208 (Angled brow brush). Jeg har to lignende fra Sigma, men jeg trenger en skrå kost til, dessuten har jeg hørt at MAC sin pencil brush er MYE bedre enn Sigma sin.Har du noen erfaring med disse kostene? Og hva er din favorittkost?

7 kommentarer:

Jade Says:

Har MAC sin 219 og "dupen" til Sigma. De er to vidt forskjellige koster :) Jeg elsker MAC sin, men liker også Sigma sin - på en annen måte :)

Silje Says:

Helt enig! Etter å ha fått testet den ut må jeg si at jeg liker begge godt, men som du sier: på to forskjellige måter. MAC'en er akkurat hva jeg har har savnet til bruk under øyet, for der synes jeg Sigma'en blir for myk - men jeg liker Sigma'en godt til å blende inn en mørkere skygge i ytre-V på øyelokket :)

JM Says:

Jeg har kun TBS koster, elf koster og en Yves Rocher kost jeg :)
Har kjempelyst på en del koster fra Sigma, men favoritten nå er TBS blender brush :)

Liv Says:

SV:
Silje: Det var bare hyggelig! :-)

Og du har shoppet allerede, ja! *hihi* Men jeg kan love deg at dette er produkter som er veldig lette å jobbe med, og så kan du være sikker på at de sitter lenge :-)

Ja, bare spør hvis du lurer på noe :-)

Ha en fin dag!

Silje Says:

JM: Jeg kjøpte mine første koster hos TBS :) Dette var for sikkert 9 år siden, og jeg har faktisk slitt ut 2 sånne STORE svampeapplikatorer (tror den het smudge brush eller noe sånt...) - den var en del av min "idiotsikre" sminkelook som jeg gikk for hver gang, uansett anledning... rett og slett fordi jeg ikke kunne noe om sminke, og ikke turte å vike fra det "sikre" :P

Linn Says:

Har ingen koster fra MAC dessverre, men det kommer nok om ikke lenge ;p

Silje Says:

Linn: De kan absolutt anbefales! :) Selv om de koster en del, har de en bedre kvalitet enn de som er litt rimeligere (Sigma o.l.) Men jeg kjøper ALDRI koster i butikk her i Norge, det blir alt for dyrt... Så jeg kjøper dem på nettet eller ber folk om å kjøpe med når de er ute og reiser :)

Legg inn en kommentar