Pakke i posten: Makeup Mekka

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
I går lå det atter en gang en pakke til meg i postkassen, det virker nesten som om det skjer hver dag :P Denne gangen var det fra MakeupMekka, hvor jeg bestiller ting titt og ofte. Jeg er veldig glad i deres "egen" produktserie (egentlig er det en "no name" serie, som de har logoen sin på), spesielt primerne.

Denne gangen har jeg bestilt følgende:

 En "liten" sminkepung til å ha i veska. Synes det er litt pinlig å måtte dra frem Hello Kitty-pungen jeg bruker for øyeblikket, så det var på tide med en ny.
 Dessuten kjøpte jeg en Clear Brow Gel fra deres eget merke og Perfect Lips lipliner fra Too Faced. Jeg har fortsatt litt dilla på Too Faced sine produkter :P
 Brow Gel'en kommer med en standard maskarakost til påføring, dette er ypperlig siden jeg ikke har en øyenbrynskost fra før!
Too Faced hevder at denne liplineren er den eneste du noen gang vil ha bruk for, så det blir spennende å se om de har rett eller ei. Fargen er i alle fall nydelig, og virker som en perfekt "nude" liner for mine lepper - som er ganske mørke.

Omtaler kommer senere! :)

Hvilke produkter bruker du på øyenbrynene dine? Og har du en favorittlipliner?

2 kommentarer:

JM Says:

Gleder meg til omtale av lip lineren, har helt dilla på too faced selv, men ikke økonomien til å handle :P

Liv Says:

Hei hei, tusen takk for den fine kommentaren du la igjen på bruden min! Veldig glad blir jeg da :-)

Jeg har laget et innlegg til deg angående produktene jeg har brukt og fremgangsmåte på brudemakeup'en. Jeg håper du kan få litt nytte av det :-)

Du finner innlegget her:
http://livmakemeup.blogspot.com/2012/02/fremgangsmate-og-produkter-til.html

Ha en fin-fin dag!

Klem fra Liv :-)

Legg inn en kommentar