Sigma Dry'n Shape

 Det tok sin tid, men jeg har endelig fått meg Sigma Dry'n Shape. Dette er (som flere av dere sikkert vet) en brushroll man putter kostene i etter vask for å forkorte tørketiden og forme busten.
 Dry'n Shape har plass til 12 koster i 5 forskjellige størrelser, og man kan brette den sammen (med kostene på utsiden) og sette den opp ned slik at vannet ikke renner ned i festet (som kan løse opp limet som holder busten på plass). Sigma hevder at kostene tørker på 4-6 timer, og dette stemmer. Selv de største kostene mine var tørre etter ca. 5 timer. Strikken som presser sammen busten er veldig stram, så den former busten godt - men i enkelte tilfeller kan den bli litt for stram, f.eks mine kjære 217-koster fra MAC så litt anorektiske ut :P Heldigvis "fluffer" de seg opp igjen ganske kjapt, så noe stort problem er det ikke!
Men hvis det er en ting som irriterer meg skikkelig, så er det at det er for få plasser til små koster! 2 plasser holder ikke, og skulle jeg bruke denne på alle de små kostene mine hadde det tatt en uke å vaske alle...
Det hadde vært mye bedre å droppe en plass eller to til de store kostene for å lage plass til flere små koster. Jeg er ganske sikker på at de fleste med en substansiell kostesamling har langt flere små koster enn kabukier, store pudderkoster o.l. Så jeg er nødt til å stikke innom MakeupMekka for å skaffe meg flere Brush Guards. De jeg har er godt brukt og begynner å bli litt slappe i strikken :P

Skal jeg gi Dry'n Shape en karakter må det bli 4/6 - den fungerer utmerket, men har også noen klare mangler/feil :P

6 kommentarer:

Anonym Says:

God omtale. Tror kanskje jeg heller skal investere i brush guards i stedet for denne. :)

Liv Says:

SV:
Åh, Silje, jeg har skrevet FEIL! Det må jeg rette opp i tilfelle andre leter også. Det skal være S3, IKKE C3! Nå finner du riktig :-)) Sorry! :-)

Ha en super lørdag!

JM Says:

Jeg har denne selv :)

Anonym Says:

Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg vil ha denne eller brushguards :/

Silje Says:

Peneperler: For å være helt ærlig, så ville jeg nok testet ut Brush Guards først siden disse er mye billigere. Jeg har veldig sansen for dem selv om jeg har Dry'n Shape, og jeg må fortsatt bruke dem på de minste kostene mine.

Elizabeth Michelle Says:

Eg har kjøpt slike brush gards på ebay :) Billig og bra!

Legg inn en kommentar