Pakke i posten: Makeup Mekka

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 Folkens, dette er en viktig dag for meg. Jeg har nemlig tenkt til å sette min skepsis ifht. mineralsminke til side, og skal derfor teste ut mineralfoundation fra i.d. bareMinerals! Jeg er fortsatt helt overbevist om at dette er "overhypet", men jeg skal ikke la det stoppe meg - tenk om jeg faktisk har gått glipp av noe helt fantastisk? Derfor la jeg inn en bestilling hos MakeupMekka forrige uke, og denne pakken lå i postkassen 2 dager etter (man må jo bare elske slike leveringstider!)
Jeg bestilte Original foundation fra bareMinerals i fargene Fair og Fairly Light pluss en kabukikost (dette var den eneste de hadde inne da jeg bestilte, men nå har de fått inn en annen også). Fairly Light kan jeg se er for mørk for meg, så den blir sendt i retur (jepp, jeg er faktisk SÅ bleik!).

Jeg må jo bare informere dere om at MakeupMekka nå har tilbud på en pakke med foundation + kabukikost for bare 259kr!! 
Lånt fra MakeupMekka sine hjemmesider

Til mineralsminke å være er dette suuuuperbillig! Så jeg vil anbefale alle som liker mineralsminke, eller er nysgjerrige på det, til å kjøpe det hos MakeupMekka!Men nå får det være nok gratisreklame for i dag, jeg må sette igang med testingen... Dere får ønske meg lykke til! ;)

Hva syner du om mineralsminke, og hvilket merke foretrekker du?

5 kommentarer:

JM Says:

Jeg like pudderet til The Body Shop bedre jeg, også er det vanligvis billigere, men dette var jo knalltilbud!

Elizabeth Michelle Says:

\\Bare send dem en søknad på mail ang produktpakke så får du nok det du også :)

Maiken Says:

Mineral Hygienics slår I.D. ned i støvlene, både når det gjelder pris og resultat. Jeg blir så forbanna blank av den originale fra I.D. Matte er bedre, men dekkevnen kan fremdeles ikke måle seg med MH. Bare mine two cents. ;)

Linn Says:

Jeg foretrekker Tikei. I.D. ga meg faktisk urenheter, og Tikei er dessuten billigere =)

Silje Says:

Jeg opplevde å få urenheter med Everyday Minerals, men id testet jeg aldri lenge nok til å finne ut av det siden resultatet ble så dårlig :P

Legg inn en kommentar