Pakker i posten

 Alle disse pakkene ventet på meg på postkontoret i går! En pakke fra Ellos, en fra Kakeboksen.no og en fra Asos.com.

 Vi får starte med den mest spennende pakken: Asos! Denne nydelige sorte kjolen bestilte jeg mens den var på salg for bare 199kr (hurra for sterk kronekurs, så jeg slapp toll!) Den ser ikke spesielt bra ut når den er slengt på gulvet på denne måten, men kjolen satt som et skudd - og jeg gleder meg til å vise dere hvor fin den egentlig er! :)

 Fra kakeboksen har jeg bestilt en haug med ting jeg trenger for å bygge bryllupskaka. Det er nettopp det en så stor kake er: et byggverk! Det er mye som skal til å å få så mange etasjer til å stå stabilt oppå hverandre, og det er ikke alle kakefat som tåler SÅ tunge kaker :P

 Fra Ellos har jeg bestilt nye gardiner til stua (syrinlilla), nye ballerinasko i skinn fra Esprit og en ny clutch i skinn.
 Denne blir kjekk å ha når jeg skal sutte ute i sola og ta noen glass sammen med venninner til sommeren! Jeg gleder meg allerede... :)
Ballerinaskoene var et impulskjøp, som jeg ble veldig fornøyd meg! De satt godt, var veldig fine og er gode og gå med. Jeg har så sansen for Esprit, de lager så mye fine klær, sko, vesker etc. Og klære har så god kvalitet! Det er stort sett det eneste merket jeg tørr å bruke litt ekstra penger på, siden jeg vet kvaliteten holder mål :P

6 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

Så fine sko <3

SV: Du har mye fint å glede deg til ;) Herlig :D God søndag søte Silje <3

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Veldig sant, Silje :) Da har du en god unnskyldning til shopping, og wow 11 kg. GRATTIS <3

Sofie Says:

Å så søte sko! :D Hvor dyre er de? Jeg vil også ha!

Silje Says:

De kostet 599kr på Ellos, men de finnes også på Brandos tror jeg :) Bruk gjerne linken min på høyre side dersom du bestiller dem :)

Regine Says:

Noe av det beste som finnes er å komme hjem til slike pakker liggende i gangen ^^

JM Says:

Åh, søte sko, kjole og clutch! :D

Legg inn en kommentar