Månedens favoritter: Februar

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Så var enda en måned avsluttet, og det er på tide å trekke frem stjernene i sminkesamlingen min fr måneden som har gått. Det er en god blanding av nye innkjøp og gamle kjenninger, men alle har til felles at de er veldig, veldig gode - og hverdagen hadde ikke vært den samme uten!

1: Coquette eyeshadow fra MAC. En nyhet i samlingen, og er perfekt for mine bryn!

2: Vitalumiere Aqua fra Chanel er en gammel kjenning. Jeg tester flere nye foundationer hver mnd (tror jeg har en foundation-fetisj...), men så langt har jeg ikke funnet noen som slår denne!

3: Light Touch Concealer fra Isadora er enda en nykommer. Denne er et must for å skjule mørke ringer under øynene, og til highlighter på kinnben.

4: Clear Brow Gel fra Makeup Mekka er også ny. Den holder brynene på plass hele dagen.

5: Gentle Cream Exfoliant har vært i samlingen lenge. Huden begynner virkelig å slite etter en lang, våt og kald vinter - og denne masken tryller bort tørr, gusten, flassete hud på en skånsom måte.

6: MAC 217 kost. Herlig, herlig, herlig! På lokket, i globalen, til concealer og highlighter; Denne kosten funker til (nesten) alt! Jeg har to stykker, men tror sannelig jeg trenger noen til!

7: Precision Eye Pencil i fargen Peach fra GloMinerals. Denne får øynene til å virke mer våkne, litt større og fjerner rødhet i øyet.

Hvilke produkter var dine favoritter i måneden som gikk?

5 kommentarer:

Renate Says:

Man får aldri nok 217 ;) Syns det er så vanskelig å velge ut favoritter, noe som er grunnen til at jeg aldri legger ut favoritter på bloggen.

Silje Says:

Helt enig i at det er vanskelig å velge ut favoritter, men jeg pleier bare å tenke godt gjennom hva jeg har brukt mest den siste tiden - det løser som oftest problemet. :P Men jeg er et vanedyr, og må passe på så jeg ikke tviholder på de samme gamle produktene dag ut og dag inn - da er det ingen vits å ha en såpass stor samling... :P

Lillesmurf - Kari Says:

Takk for tips :)

SV: Da bør du vurdere å kjøpe boken til din lillesøster. Akupunktur funker på det meste så ikke overrasket for at det kan fikse litt flyskrekk også.. Jeg trenger det jo ikke lenger, for takket være boken er jeg mindre og mindre redd for hver gang :)

JM Says:

Har så lyst på den kosten!

Anonym Says:

Elsker MAC 217, den passer perfekt i globalen min :)

Legg inn en kommentar