Jeg er KK-Kvinnen!

Lagt inn av Silje In | 8 kommentarer»
Skjermdump fra kk.no
Jeg må ærlig innrømme at det var et lite sjokk, for jeg trodde ikke jeg skulle bli plukket ut :P Men en venninne sendte meg en melding på Facebook i går, og sa jeg burde sjekke ut kk.no - og der var jeg... På forsiden! Selvfølgelig er det gøy, men også litt skremmende...

Les hva jeg svarte på KK's spørsmål HER.

8 kommentarer:

NML Says:

Oh lord, var du også "satanist" på videregående? Jeg subbet rundt i DocMarten's med ståltupp, svarte kjoler og skjørt, skinnfrakk, oppnedkors og skinnfrakk. Glad det ikke fantes digitalkameraer på den tiden.. Du har ikke noen bilder å dele på bloggen da, hehe?

Silje Says:

Redd for det ja :P Det var en veldig artig periode, og ingenting jeg angrer på - men den stilen! Uff... Har sikkert noen bilder liggende et eller annet sted, men om jeg tør å vise dem til noen er en annen sak... ;) Hehe.

Regine Says:

Veldig pent bilde av deg :)

Lene Christin Says:

Hvorfor i alle dager har ikke jeg fått med meg at du har begynt å blogge igjen? Jeg får ikke opp dine innlegg på bloglovin selvom jeg følger deg der. Hm, får prøve å unfollowe, så followe deg igjen, kanskje det funker :)
Uansett, så kult at du er KK kvinnen! Jeg var også en liten satanist på ungdomsskolen, haha. Dør litt når jeg ser på bilder av meg selv fra den tida. Heldigvis finnes det ikke så mange ;)

Elizabeth Michelle Says:

Veldig flott bilde av deg :) Gratulerer med intervju da ;)

Silje Says:

Lene Christin: Det var da veldig rart! Håper det ordner seg, er så mye lettere å følge med på blogger hos bloglovin :)

Anonym Says:

Så morsomt at du er KK kvinnen :)

Liv Says:

Så gøy! :-))

Legg inn en kommentar