Jeg vil bli bedre!

Lagt inn av Silje | 6 kommentarer»
Som dere sikkert har skjønt nå, så er jeg tilbake til bloggingen for fullt! Jeg har ingen planer om fremtidige bloggpauser, og heller ingen planer om å trappe ned - snarere tvert imot!

Jeg har bestemt meg for å virkelig satse på bloggen, og gjøre alt i min makt for å få den til å blomstre! Jeg ønsker ikke å bli en toppblogger, SÅ høye er ikke ambisjonene mine... enda. Men jeg vil at aktiviteten skal øke på bloggen, at antall lesere skal gå opp og at kvaliteten på innleggene skal bli bedre. Til dette trenger jeg deres hjelp!

Dette er deres sjanse til å gi meg tips, idéer til innlegg, konstruktiv kritikk... Ja, jeg tar stort sett i mot det meste som kan hjelpe meg og bloggen til å bli bedre. (Men drittslenging tar jeg ikke imot, det har ingenting på min blogg å gjøre... skal du kritisere, må det være fornuftig!)

 Er det noe du føler mangler? Hvordan kan designet bli bedre? Hvilke andre endringer må til for å få flere lesere og generelt en bedre blogg?

6 kommentarer:

Nora Says:

Det er 3 ting som jeg synes er superviktig for at jeg liker en blogg:
1. Språket: Her klarer du deg kjempefint!
2. Designet: Dette kunne vært bedre. Det er litt for mange forskjellige farger og litt for upersonlig.
3. Gode bilder: Her kan du også bli litt bedre, spesielt på produktbilder ;)

Jade Says:

Jeg liker godt omtaler og swatches. Og så synes jeg det er hyggelig å høre om bryllupsplanene dine :)

Synes du har en fin "atmosfære" på bloggen din. En hyggelig og personlig tone som jeg vil tro vil holde på leserne dine! :)

JM Says:

Jeg er veldig enig med Nora om at det er de tre tingene som er viktige for å like en blogg ved første og andreinntrykk. Ellers er du kjempeflink til å skrive og jeg synes innleggene dine er veldig interessante :)
Liker å høre om bryllupsplanene dine og forberedelser i tillegg til swatches og sminkelooks :)
Du er flink <3

Sofie Says:

Jeg liker godt temaene du skriver om, og du har fine bilder. Designet er kanskje ikke det spenstigste jeg har sett. Kanskje selve skrivefeltet kunne vært litt bredere, og like fargetoner over hele fjøla? :)
Bruk gjerne bilde av deg selv i headeren - du er jo så pen! :D

Silje Says:

Takk! :) Designet og bildene er jeg helt enig i at har forbedringspotensiale! :) Jeg leter etter et bra design nå, som MÅ være lett å endre på dersom det trengs (header o.l.) Og når det gjelder bildene jobber jeg med saken :P Leiligheten vår er en mørk hule, for balkongen over oss blokkerer mesteparten av sollyset. Men jeg får meg snart nytt kamera, og skal utforske dette mer! Jeg er også på utkikk etter noen brukbare fotolys, så dersom noen vet om det er det bare å rope ut!

Regine Says:

Jeg synes også du skriver bra! Er vel enig med det andre her sier om designet. Det er kanskje litt for mørke farger og litt for mye "som skjer" på siden - noe som kan gjøre det litt rotete. Jeg hadde satset på lysere farger på hele bloggen :) Ellers vet jeg at det er veldig populært å bruke bilder av seg selv i headeren, men jeg hadde vært litt forsiktig med dette. For all del; det funker kjempebra på flere blogger, men jeg synes raskt det blir slik at headeren stjeler oppmerksomhet fra innleggene.

Legg inn en kommentar