Pakke i posten: Strawberrynet

Lagt inn av Silje In | 3 kommentarer»
 I forrige uke kom disse produktene i postkassen min. Disse bestilte jeg etter anbefaling fra Liv, forfatteren av MakeMeUp Blog - som laget et helt innlegg til meg om brudesminke. Jeg har ingen erfaring med produktene fra Shiseido fra før, så det skal bli veldig spennende å se hvordan de er! :) Foundationen er langvarende og er balanserende på huden, og har solfaktor 15 - veldig kjekt når bryllupet er utendørs i Mai!
 Dette er en nydelig highlighter i en rosa champagnefarge. Jeg har vært ute etter en highlighter med litt mer "Oomph" lenge, så denne gleder jeg meg veldig til å teste!
Jeg fikk også med to gratis øyenskygger fra Calvin Klein, begge er pudderrose. Disse skal gis bort i en fremtidig giveaway! :)

Hvilken foundation foretrekker du?

3 kommentarer:

Liv Says:

GULLPRODUKTER! Gled deg til å prøve de, men jeg advarer: De kan skape avhengighet *hihi* Og highlighteren er jo et kapittel for seg selv. Fantastisk! :-))

SV:
En måneds tid før den store dagen er veldig greit, for skulle du få noen utbrudd så har huden tid til å bli bra igjen :-)

Ha en fin-fin dag videre!

Linn Says:

Jeg sverger til Tikei. Det er det eneste merket jeg har funnet til nå som ikke får huden min til å se ut som en pizza.. Har også en fra Benefit med mer dekkevne, men den brukes kun til "spesielle" anledninger :)

Anonym Says:

Jeg er veldig spent på å lese om hva du synes om foundationen og highlighteren ;)

Legg inn en kommentar