Se på mine fine sko

Lagt inn av Silje In , | 5 kommentarer»

 Nå har de endelig kommet: Brudeskoene mine! Som dere ser har jeg valgt en veldig fornuftig, lav kilehæl. Dette er pga ryggen min, som ikke hadde taklet en hel dag på stiletthæler :P (ikke at jeg tåler det til vanlig heller...). Jeg liker veldig godt de enkle detaljene og den runde tåen (jeg har andeføtter, så jeg kan ikke bruke sko med smal tupp :P ).
Skoene er kjøpt på Brandos.no og kostet 649kr.

5 kommentarer:

NML Says:

Fine! Jeg hadde noen liknende i fjor da jeg var i bryllup, og jeg danset i mange timer før jeg sparket av meg skoene :)

Silje Says:

Det er godt å høre! Jeg skal i tillegg bruke noen gode såler oppi, for de er litt store - så jeg satser på at det går greit. Også kan man jo lirke av seg skoene mens man sitter til bords ;)

Jade Says:

Jeg hadde ganske lave og runde sko selv. Stillettheler er ikke noe for meg, og på bryllupsdagen vår, skulle jeg kose meg, danse og ha det gøy! Ikke ha vondt i bena :) Kjempefine sko!

Liv Says:

Veldig fornuftig med sko som ikke er skyhøye på den store dagen. man står, går og danser mer enn man tror :-) Skoene er kjempefine med nydelig detalj! :-)

SV:
Ja, peeling er viktig, og man ser så godt forskjell på kvaliteten i huden før og etter en peeling. Og man ser det ekstra godt om man har store porer og sorte prikker. Dessuten er det jo så deilig! :-)

Jeg har bare prøvd pore minimizing fra Clinique jeg, er du fornøyd med produktene du nevner? Alltid spennende å høre om produkter jeg ikke har prøvd selv :-)

Linn Says:

Så fine! :D

Legg inn en kommentar