Hvordan fikse knuste pudderprodukter:

Lagt inn av Silje In , | 8 kommentarer»
 Som dere kanskje fikk med dere, klarte jeg å knuse den fine nye highlighteren fra Makeup Mekka - noe som virkelig gjorde meg trist og lei, for jeg hadde blitt veldig glad i den i løpet av den korte tiden den har vært i samlingen min.

Men heldigvis fantes det håp! Det finnes en veldig enkel og grei måte å redde pudderprodukter, og alt du trenger er en spatel/kniv, flytende Antibac, papir, noe til å presse med og evt en ny beholder til produktet (Dere kan se bort i fra den blå pinnen og beholderen på bildet, de ble ikke brukt allikevel)
 1. Start med å hakke opp produktet så fint som mulig.
 2. Bland inn Antibac til du får en pasta tykk pasta, men vær forsiktig så du ikke bruker for mye - dette gjør pressingen vanskeligere.
 Omtrent slik skal blandingen se ut etter at du har tilsatt Antibac.
3.  Jevn ut pastaen slik at den blir lettere å presse.
 4. Finn et flatt, rundt objekt som passer i beholderen du skal bruke, og ta litt papir/ en serviett rundt objektet (Endelig kunne bareMinerals foundationen brukes til noe fornuftig!).
 5. Press hardt ned på produktet i 2-3 sekunder.
5. Når du presser vil papiret trekke til seg fuktigheten, derfor må du skifte papiret mellom hver pressing. Fortsett med å presse til du har fått ut så mye Antibac som mulig, og sett produktet til tørking over natten.

6. Her er det ferdige resultatet! Så god som ny, og jeg benyttet anledningen til å putte noe av highlighteren i en "reisepakning" - som er mye lettere å ta med seg på reise. :)

Jeg er så glad for at jeg testet ut denne løsningen, for resultatet ble over all forventning! Så dersom du har et eller flere pudderprodukter som har fått litt hard medfart, anbefaler jeg virkelig denne metoden for å restaurere dem!

8 kommentarer:

Victoria Makeup Says:

Har du problemer med pigmenteringen etter pressing? Jeg presset Mighty Aphrodite fra Mac og når får jeg nesten ikke farge ut av den..

Silje Says:

Nei, jeg har ikke hatt noen problemer med det. Jeg vet ikke om det kan ha noe å si hvor hardt man presser?

Elizabeth Michelle Says:

Så flott at du fikk fikset den :D Og genialt å ta litt av produktet i en egen boks til reise.

kamillano Says:

Kunne blandet med en fuktighetskrem så hadde du fått krem highlighter!

Silje Says:

Det er sant :) Men da hadde holdbarheter på produktet også gått ned.

Christine Lövendahl Says:

utrolig bra tips. trenger å gjøre dette med flere av mine produkter selv :)

JM Says:

Så lett er det så hvorfor får jeg aldri surret meg til det? o.O
Haha, men nå har jeg antibac som lukter mango også! Gleder meg nesten til jeg får tid til å presse så bronseren min og et par øyenskygger lukter mango :D

Silje Says:

Da har du en ekstra god unnskyldning for å komme igang med pressingen! Bare tenk så godt produktene dine vil lukte! :) Hvor har du kjøpt den Antibac'en hen?

Legg inn en kommentar