Enda flere bryllupsforberedelser!

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
 I dag kom siste del av wedding-favors'ene mine i posten: Lilla Hershey's kisses! Totalt blir det 2,5 kilo med sjokolade som skal gis til gjester og nytes til kaffen. Siden fargene i bryllupet er hvit og lilla, måtte jo disse også matche - men iom at kisses ikke finnes i hvit innpakning måtte jeg nøye meg med sølv.
 Bare se på de nydelige, søte munnfullene! De sølvfargede er melkesjokolade og de lilla er mørk sjokolade (min favoritt!). Det må en stor dose selvbeherskelse til for å ikke spise opp all denne sjokoladen før bryllupet i det hele tatt har startet... Jeg har tross alt en åletrang brudekjole jeg må passe inn i, derfor har jeg ikke råd til utskeielser nå!
 Slik vil de små gaveposene se ut: lys lilla organzaposer fylt med 6 små kyss - tre av hver farge. Dessuten vil det stå Mariskåler fylt med disse på kakebordet.
 Så dette har jeg puslet med i dag: 60 poser med sjokoladekyss er bryllupsklare, og jeg har enda en ting jeg kan krysse av listen over ting som må gjøres - deilig!
Nå skal posene få ligge i denne esken og vente til den store dagen, men jeg må passe på å gjemme den godt så ikke Junior og Min Kjære sniker til seg noen biter...

3 kommentarer:

JM Says:

Åh, syns det er kjempegøy å holde på med sånne ting som det der! Skal hinte til kusinen min som gifter seg i sommer om dette, genialt!

marianne Says:

hei :) Holder på med samme selv, men ikke helt funnet den rette sjokoladen.. Lurer på hvor du har fått tak i Herseys Kisses?

Silje Says:

Den lilla fant jeg på en side som heter ecrater.com, og den sølvfargede fant jeg på ebay. Bare pass på å be om utløpsdatoen før du bestiller, slik at du er sikker på at det ikke er gammel vare :)

Lykke til videre med planleggingen!

Legg inn en kommentar