Oppsummering av helgen

Lagt inn av Silje In , , , | 3 kommentarer»
Min Kjære og Junior ute på skitur
I går kom jeg hjem etter en av de beste helgene på lenge. Det er slett ikke ille å være på Norefjell uten mulighet for å gå på ski - spesielt ikke når det er skikkelig påskevær og et spa i nærheten!


 På lørdag, mens resten av følget var ute på diverse vinteraktiviteter som hører en slik tur til, satte jeg meg godt til rette i sola med strikketøy, øl, solo og iPad'en min (jeg tror sannelig jeg har glemt å fortelle dere om den, men det får bli et annet innlegg). Det var så deilig med litt alenetid, og jeg bare nøt (den relative) stillheten, sola og den friske, gode fjellufta.

 Hvem trenger vel skiturer for å kose seg på fjellet? IKKE jeg i alle fall... Jeg må innrømme at jeg følte meg litt uansvarlig da jeg jekket den første ølen før klokken hadde passert 11, men hvor ofte er man på hyttetur i slike omgivelser og med et SÅ deilig vær? Nei, det må man bare nyte for alt det er verdt!
Etter skituren ble det en tur til akebakken, og jeg ble med som fotograf. Det var utrolig godt tilrettelagt for barnefamilier på Norefjell Spa & Resort, så det var mye å finne på både for store og små...
Etter en liten tur innom hytta for å slenge fra oss utetøy og akebrett, satte vi kurs mot hotellets basseng. Det var deilig temperatur, både i vannet og i luften (det er så irriterende når det er bikkjekaldt i lufta i badehallen). Junior fikk plasket fra seg i bassenget sammen med bestefar, min kjære fikk kost seg i boblebadet, og jeg lå som et slakt på benken inne i badstuen - det lindret utrolig godt i en vond rygg og anstrengte muskler.

Søndagen startet på den beste mulige måten: Med et besøk på Spa kl 9! Dette spa-besøket var en overraskelse fra Svigerfar, siden jeg har bursdag på fredag. Jeg kunne velge hva som helst - og valget falt på en klassisk ansiktsbehandling med peeling. Det var så utrolig deilig å bli massert og "dullet" med i en time, og jeg var så tilfreds og avslappet da jeg gikk derfra...

Dette var en fantastisk bursdagsgave, og jeg må jo ha verdens beste svigerfar!

Hva har du gjort i helgen da?

3 kommentarer:

NML Says:

Herlig helg!

Sofie Says:

Det hørtes veldig deilig ut! Så snill svigerfar du har :D
Jeg har vaska hus i helga, her er det redebygging for alle penga! :D

Silje Says:

Sofie: Jeg husker godt den redebyggerperioden! Man blir jo helt mental mot slutten av svangerskapet, og selv om kroppen min IKKE var enig i det hormonene mine ville ha gjort, så ble det nå gjort uansett! :P Rare greier det der... Tror jeg aldri har vasket så mange lister, hverken før eller siden. Hehe.

Legg inn en kommentar