GloMinerals Precision Eye Pencil

Lagt inn av Silje In , | 8 kommentarer»
Jeg har lenge brukt en hvit Jumbo Eye Pencil fra NYX på våtkanten for å få øynene mine til å se større ut, og for å fjerne rødhet rundt kanten som ofte oppstår når man er trøtt. Dette har fungert hel fint frem til nå, men med tanke på bryllupet måtte jeg se meg etter noe bedre: De vil ikke se bra ut med hvit liner på bryllupsbildene!
Valget falt på GloMinerals Precision Eye Pencil i fargen Peach, som er en varm hudfarge. Jeg kjøpte min hos Beauty Bridge for $16 (ca 91kr), men foretrekker du norske butikker kan den også kjøpes hos Makestyle for 199kr. Men hvorfor betale dobbel pris, sier nå jeg...

Jeg er veldig fornøyd med denne! Den holder lenge, glir lett på våtkanten, og selv om jeg var fornøyd med Nyx-pennen jeg brukte tidligere - må jeg ærlig innrømme at denne ser mye mer naturlig ut. Jeg bruker sjelden svart/farget liner på våtkanten fordi jeg har relativt små øyne, da markerer jeg heller øynene med litt øyenskygge ved vippekanten. Dette har uten tvil blitt et av mine HG-produkter, og jeg forventer lang og tro tjeneste i tiden som kommer!

Karakter: 6/6

8 kommentarer:

NML Says:

Jeg bruker den fra IsaDora, men jeg tror jeg kommer til å gå for Glo sin neste gang. Jeg har Topaz fra Stila, men den passet ikke så bra allikevel. Fy fillern, det er egentlig dritsmart med sånne hudfargede linere :)

Jade Says:

Veldig kledelig og naturlig farge! Hvordan er holdbarheten (ikke at jeg noen gang kommer til å klare å bruke opp den fra IsaDora :))?

Silje Says:

Den holder seg veldig godt! På meg holder den i mange, mange timer :)

Elizabeth Michelle Says:

Oj, denne så virkelig naturlig ut på deg! :D

Silje Says:

Tusen takk! :) Den ser helt klart mer naturlig ut enn hvit liner, i alle fall!

Regine Says:

Jeg har selv ganske små øyne og har så langt brukt hvit liner for at de skal se større ut. Det ser klart mye bedre ut med en slik hudfarget liner, så tror jeg får investere i en slik en!

Anonym Says:

Den ser kjempefin ut :) Tror Stila også har en peach farget kajal.

Anonym Says:

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe en "hudfarget" liner selv, og nå ble jeg enda mer fristet. Det så veldig naturlig ut på deg. :)

Legg inn en kommentar