Pakke i posten: Madame Madeline

Lagt inn av Silje In , | 6 kommentarer»
 Denne pakken kom for over 2 uker siden, men jeg har helt glemt å dele den med dere... Jeg har gått bananas hos Madame Madeline, og resultatet er 9 nye par løsvipper og en ny tube Duo Vippelim! Jeg har egentlig mer enn nok vipper fra før, men siden jeg må øke bruken i tiden fremover for å bli flinkere til å sette dem på, tenkte jeg at det var kjekt å ha "noen" par i bakhånd... Og du skal heller ikke se at jeg gir bort et par eller to i en Giveaway her på bloggen snart ;)
Jeg elsker Madame Madeline sin nettbutikk! De har fantastiske priser på gode produkter, for ikke å snakke om et kjempestort utvalg! Bruker du koden KSHARE når du sjekker ut får du 10% rabatt på hele bestillingen :)
 Babies er mine soleklare hverdagsfavoritter! Du kan lett lure andre til å tro at disse er ekte, for de ser slik ut...
Fairies er litt større og synes litt bedre. Ikke av typen "drag-queen", men er veldig fine til en kveld på byen o.l. Jeg bruker ikke disse på dagtid, det synes jeg de er for store for - men hver sin smak! ;)

Hvilke vil du at jeg skal gi bort i en Giveaway?

6 kommentarer:

Elizabeth Michelle Says:

Fin pakke! :D Hadde ikke sagt nei takk til noen av disse :) Har aldri bestilt derfra selv, men burde jo gjort det. Har hørt mye bra om nettbutikken :) Vippene ser utrolig fine ut, og eg vet at blant annet Heidi Larsen digger disse :)

Anonym Says:

Har ikke prøvd denne nettbutikken før, men tror jeg må teste den snart :) Ser ut som du har fått deg mye fint i alle fall :)

JM Says:

Begge to var jo kjempefine! Det er så gøy med løsvipper :D

Silje Says:

Elisabeth Michelle: Ja, heidi Larsen bruker veldig ofte vipper herfra. Hun er jo "løsvippedronningen", vil jeg tørre påstå - hun bruker dem visst hver dag! Så ivrig blir nok ikke jeg :P

Peneperler: Ja, de har veldig mye fint der :) Også er det så billig!

JM: Jeg vet! Jeg syntes det var litt ekkelt å ha de på de første gangene, men nå tenker jeg ikke over dem lenger. Man ser automatisk 100 ganger bedre ut når man slenger på seg et par vipper - jeg får i alle fall alltid komplimenter når jeg bruker dem... og DET liker jeg ;)

Regine Says:

Tror jeg skal inn på den siden å handle litt løsvipper. Utrolig mye pent! Jeg har et par fra det merket der, men har ikke testet dem ut enda. Håper på å få gjøre det ila helgen. En slik duolim hadde kanskje vært å foretrekke da. Er livredd for at de skal glippe ila kvelden!

Silje Says:

Regine: ja, det er også jeg veldig redd for. Men med Duo har det aldri skjedd meg. Jeg vilbabsolutt anbefale deg åbhandle der, for prisen er en brøkdel av det de koster her i Norge - og frakten er både rikelig og kjapp.

Jeg håper du er villig til å bruke affiliatelinken min når du handler, for da kan jeg bruke det jeg tjener på flere premier til dere! :)

Legg inn en kommentar