Dior: 970 Stylish Move

Lagt inn av Silje In , | 12 kommentarer»
 Denne kom i posten i forrige uke, men jeg har helt glemt å dele den med dere. Dette er min første palett fra Dior, så jeg var veldig spent på kvaliteten og pigmenteringen på skyggene.

 Denne ble kjøpt med tanke på bryllupet, for fargene virket perfekte for en delikat, lilla brudelook.

Desverre ble jeg litt skuffet over pigmenteringen på disse skyggene, man må bruke ganske mye produkt for at fargene skal ligne på dem i paletten. Men skyggene er gode å jobbe med og har god holdbarhet. Skyggene har i all hovedsak en Satin finnish (hva i alle dager kalles det på norsk?), med et veldig diskré shimmer. Jeg vil nok påstå at denne paletten egner seg bedre for hverdag enn for fest, for der kan den fort bli litt anonym... Så min leting fortsetter.

Karakter: 4/6


Har du noen tips om paletter som ligner på denne, med som er bedre pigmentert og har litt mer shimmer?

12 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

Flotte farger <3

SV: Ja jeg liker disse gode unnskyldningene, men det er i tillegg full skjerpings på vitaminene mine også ;) En om dagen, viktig og ikke hoppe over en eneste! :D

Elizabeth Michelle Says:

Har ikke så god erfaring med Dior eg heller.. dårlig pigmentering :/

Silje Says:

Jeg har bare testet denne foreløpig, men har bedre erfaring med f.eks Chanel... Men jeg skal ikke skjære alle skyggene til Dior under en kam før jeg har testet noen flere :P Hvilke farger har du testet ut?

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Ja det er det ingen tvil om, så her i huset er det full skjerpings nå! Jeg tar kun denne ene ja.. Så bør jo klare det, må bare få det inn i morgenrutinen ;)

Regine Says:

Jeg har prøvd to paletter fra Dior så langt. Den ene er en slik palett med 5 skygger - slik den du har (bare i gulltoner). Helt enig med deg der. Dårlig pigmentering. Heldigvis var det bare en prøve. Den andre jeg har er en palett med 8 skygger "The Cannage". Denne syntes jeg er mye bedre! Bedre pigmentering og så ser den bare helt nydelig ut!

Anonym Says:

Vet ikke om den finnes lengre, men om du er ute etter en litt mer markant og sterk lilla øyenskygge så vil jeg anbefale Nivea sin! ;) Jeg tror det var sånn "limited"-edition pakke, for det var flere sminkeprodukter som var annonsert; bla Nivea diamond powder(veldig fin å bruke i øyekroken eller som skimmer i kinnene for en sluttresulat)jeg er veldig fornøyd me min ihvertfall ;)
AnnaH.

Silje Says:

Tusen takk for tips AnnaH, det skal selvfølgelig sjekkes ut! :) Selv om den er tatt ut av produksjon finnes det ofte noen eksemplarer på Ebay o.l. :)

JM Says:

Det er lignende farger i Shimmer Cubes Palette nr 23 fra The Body Shop tror jeg, de er det også mer shimmer i :)

Silje Says:

Tusen takk for tipset JM! Har søkt opp noen bilder, og den ser VELDIG lik ut :) Den skal jeg sjekke ut neste gang er er i nærheten av TBS.

Silje Says:

Hva er prisen på den paletten, JM?

Jade Says:

Synd at det var så dårlig pigmentering. Jeg har samme dårlige erfaringen med en quad fra Chanel. Men kan hende den var gammel når jeg fikk den (sjekket den på den nettjenesten, men den er jo ikke helt pålitelig, og quaden ble kjøpt i norsk parfymeri)

Silje Says:

Ja, jeg sjekket produksjonsdatoen på denne paletten også, og den er heller ikke gammel... Siden du kjøpte den i et norsk parfymeri kan du nok føle deg relativt trygg på at den ikke har gått ut på dato, for slike ting pleier å selge ganska bra, og blir dermed ikke stående på hylla lenge. Jeg tror desverre at det bare er palettene som er overpriset pga merkene, At det kommer fra dyre merker som Dior og Chanel er ingen garanti for at produktene er bra... De fleste merker har noen "dårlige" produkter.

Legg inn en kommentar