Litt flaks må man jo ha!

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Skjermdump fra Asos.com
Som mange av dere sikkert har fått med dere, har Asos.com hatt et skuddårs-salg de siste ukene, hvor prisene har blitt satt ned mer og mer for hver uke. Nå har de 50% avslag på 50 nøkkelprodukter for vår/sommer, og gjett om jeg ble glad da jeg så at denne kjolen var blitt satt ned!

Jeg var innom Asos.com i forrige uke for å "vindushoppe" litt, og fant denne nydelige, klassiske kjolen (som også finnes i lyseblå og gul) til 45 pund. Jeg synes ikke det er spesielt dyrt, men med moms i tillegg blir det betraktelig dyrere! Derfor droppet jeg det...

Men nå er den altså klikket hjem, siden den bare kostet 22,5 pund (som blir ca. 199kr). Selv om jeg har uflaks, og kanskje må betale moms - blir allikevel ikke kjolen spesielt dyr. Så får jeg bare håpe den passer, for jeg har aldri handlet klær hos Asos før - bare sminke og sko...

Har du funnet noe fint på salg i det siste?

6 kommentarer:

Liv Says:

SV:
Primeren fra Smashbox er helt fantastisk synes jeg. Det er som å legge silke på huden! :-)

Det høres forøvrig ut som om du har veldig gode hudpleierutiner :-)

Anonym Says:

Ikke meningen å virke som jeg "stalker" deg, men var ikke du KK- kvinnen i dag? Syntes det lignet mistenkelig på deg. Bra intervju og blogg forresten :).

Helene

Silje Says:

Takk for det, Helene. Joda, det var nok meg! :P Var ikke du KK-kvinne i fjor? Jeg mener å huske at jeg så deg på forsiden der... :)

Anonym Says:

Jeg nei, har aldri vært med på det jeg. Mulig du blander meg sammen med en annen Helene, tror aldri jeg har skrevet her før.

Helene

Silje Says:

Hehe, jeg trodde du var en gammel klassevennine av meg fra barneskolen :P Hun var KK-kvinnen en gang i fjor... Beklager det! :)

Men velkommen skal du være, Helene! Alltid koselig med nye lesere :) Også var det jo litt gøy at noen kjente meg igjen! :P

JM Says:

Jeg kjøpte en kjole derfra for noen uker siden, den passer kjempefint :)

Legg inn en kommentar