Pakke i posten: Makeup Mekka

Det har skjedd igjen; Pakke i posten fra Makeup Mekka. Huff! Jeg handler virkelig alt for ofte på den nettsiden, nesten rart at jeg ikke har alle produktene enda! Hehe.

Denne gangen ble det en eksfolieringsmaske for leppene og enda en matt blush (Hush Pink). Jeg simpelthen ELSKER disse blushene! Så jeg må desverre skuffe dere; blushen jeg fikk i sponsorpakken kommer til å forbli i sminkeskuffen min. Men kanskje jeg er så snill at jeg bestiller et par som jeg kan gi bort ved en senere anledning... Men de koster bare 119kr, så de er snille mot lommeboken dersom du skulle kjøpe en selv...

Den eksfolieringsmasken trenger jeg virkelig, for jeg er en munnpuster (dvs at jeg aldri puster gjennom nesen), så leppene mine er alltid tørre - og vi vil vel ikke at de skal være det på bryllupsdagen, vil vi vel...? Nei, nettopp! Den koster bare 129kr, så prisen er heller ikke avskrekkende.Har du noen erfaringer med produktene fra Makeup Mekka?
(Som dere sikkert har fått med dere, er jeg Affiliate hos Makeup Mekka. Dette gjør at jeg tjener en liten slant hver gang noen handler via mine linker. Disse pengene vil bli brukt på premier til konkurranser og GiveAways til dere. Jeg skal ikke mase om at dere kjøpe noe derfra, men dersom dere allikevel skal det hadde jeg satt veldig pris på om dere bruker linken min...)

5 kommentarer:

Regine Says:

Kanskje jeg skulle bestilt meg en slik eksfolieringsmaske for leppene. De er alltid så tørre!

Silje Says:

Det er nok ingen dum idé, det er i alle fall mange andre skjønnhetsbloggere som liker denne - så da er den nok ganske effektiv :) Selv skal jeg teste den for første gang nå, så det blir spennende å se resultatet!

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Ja armbåndet er helt nydelig <3

Lillesmurf - Kari Says:

SV: WOW! Det er jo helt genialt da..Kom gjerne med noen gode middagstips ;)

JM Says:

Har aldri prøvd noe derfra, men hørt utrolig mye bra!

Legg inn en kommentar