I gang med bryllupskaken!

Lagt inn av Silje In , , | 5 kommentarer»
 Det virker kanskje tidlig, men jeg har altså startet med bryllupskaken! :P Jeg har planer om å bake den selv, for jeg ELSKER å bake og å jobbe med fondant. Dessuten er det en av de tingene som vil gjøre kaken enda mer spesiell for oss...

 Det jeg har begynt med er rosene som skal dekorere toppen av kaken. Disse tar det lang tid å lage, og jeg skal ha ca. 30 stykker, derfor MÅ jeg starte nå for å bli ferdig i tide!

 Jeg skal lage lilla roser også, slik at dekorasjonen ligner på brudebuketten min. Jeg kjøpte meg en bukett med Memory Lane-roser før helgen. Dette er de perfekte rosene for brudebuketten, og de er enorme! Jeg elsker grønnskjæret de ytterste bladene har :)

Jeg blir så glad av å ha friske blomster i huset! Det er litt pussig, for selv om jeg tar livet av alt som finnes av potteplanter i løpet av én uke fra de er kjøpt, har jeg virkelig teken på "vase blomster" - de kan jeg få til å vare i en halv evighet... :P Til nå har min favorittblomst vært tulipaner, men nå må nok de vike for disse skjønnhetene.

Hva er din favorittblomst?

5 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

Så spennende.. Ser jo veldig fint ut dette :)

SV: Jeg skjønner veldig godt hva du mener :) Det er viktig og trives i eget selskap :D
Jeg har ikke autocorrect nei, tror det må ha noe med Mac'n din å gjøre :P Men overlever noen skrivefeil jeg assa ;)

Elizabeth Michelle Says:

Virkelig noen nydelige blomster! Selv elsker eg orkideer :)

JM Says:

Nå gleder jeg meg veldig til å se hvordan denne kaken blir! Og så utrolig flink du er som lager den selv :D

Anonym Says:

Utrolig pent! så flink du er :)min favorittblomst er solsikker

Silje Says:

Tusen takk alle sammen! Jeg håper virkelig den blir like bra som jeg tror den blir, men det er ganske nervepirrende å skulle gjøre det selv :P Selvfølgelig kommer det bilder av kaken når den er ferdig! Og sikkert hundrevis av andre bilder også!

Mine favorittblomster er tulipaner, men jeg føler det passer bedre med roser i bryllup... Litt mer romantisk ;)

Legg inn en kommentar