Prosjekt oppussing: Ferdig!

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Som jeg viste dere for noen dager siden, så hadde jeg begynt med oppussingen av stuebordet vårt. Etter lang og tro tjeneste hadde det fått så mange stygge hakk, merker og flekker, at det måtte gjøres noe. Istedet for å ta det lettvinte alternativet (kjøpe nytt), så valgte jeg å male det, og stua har sett ut som en byggeplass siden mandag...

 Her er et gammelt bilde som viser bordet i sin orginale farge, for det glemte jeg å ta bilde av før jeg demonterte det (dette bildet er 2 år gammelt) - og bordet hadde bare blitt enda styggere og mørkere siden den gang. (Vi har forresten også kvittet oss med de heslige, grønne stolene... ugh!)

Slik ser altså bordet ut nå! Overflatene har blitt pusset ned for å fjerne alle hakk og merker, og alle flater er malt med 3-4 strøk. Trenger jeg egentlig å si at jeg ble veldig, veldig fornøyd?! Det ser 100 ganger bedre ut, og samtidig har jeg en god følelse inni meg fordi jeg sparte litt penger i prosessen ;)

Nå gjenstår det bare 4 store bokhyller, 2 små bord, 1 tv-seksjon og en skjenk... Jeg tror nok det er lurt å ta det én ting av gangen... :P

6 kommentarer:

JM Says:

Utrolig mye lysere og finere det hele ble bare teppet og bordet ble lysere! Kan ha noe med at solen er oppe på det siste bildet også da :)

Elizabeth Michelle Says:

Det ble utrolig fint :D Gjør seg virkelig med litt hvitmaling ;)

Anonym Says:

Kjempefint resultat! :D

Anonym Says:

Wow, det ble jo et helt nytt bord jo! Kjempeflink du er :D

Joni Says:

Det ble kjempefint! Utrolig hvor mye lysere og lettere det ble bare med et hvitt bord og lysere gulvteppe :)

Silje Says:

Ja, det er helt klart! :)
Det sorte teppet var en forbannelse, stygt som fy og som en magnet på rusk annet skit :P

Legg inn en kommentar