Interiørshopping!

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
 Som fortalte i går, har det blitt litt shopping på meg de siste dagene. Jeg trengte desperat å kjøpe noen nye løpere og brikker til leiligheten vår, så da bar det av sted til nærmeste kjøpesenter. Under første besøk kjøpte jeg 6 brikker og 4 løpere i lilla og beige (Nille), nye grytekluter (Åhléns), samt en hortensia i plast, en hvit kasse til å ha blader i og et skilt med oppskrift på cookies på (Kremmerhuset).


 Dagen etter måtte jeg tilbake for å kjøpe en plast-hortensia til, siden jeg hadde klart å ta livet av enda en plante. Nå er alt plastikk, så de burde til og meg jeg klare å passe på! :P Selvfølgelig klarte jeg ikke å nøye meg med å kjøpe bare den, derfor ble det også 10 nye kronelys, servietter og 4 nye microfiberkluter :P


Som dere ser har jeg fortsatt dilla på lilla, og med de nye gardinene som kom fra Ellos i går har stua vår blitt veldig vårlig og fin!

2 kommentarer:

Sofie Says:

Deilig med vårfarger :D Godt å høre at det ikke bare er meg som tar livet av planter ;) Drista meg til å kjøpe en sprell levende krysantemum i går, spent på hvor lenge den holder ;)

Silje Says:

Neida, du ar langt i fra alene :P Jeg er helt håpløs, så nå har jeg kapitulert - og har kun plastikk inne. Jeg har fortsatt et lite håp om å klare å holde liv i blomterkassa til sommern, men vi får se ;)

Legg inn en kommentar