En dårlig dag ble plutselig bedre!

 Dette er synet som møtte meg da jeg stod opp i dag tidlig: Møkkavær! Snøen laver ned og det er grått og trist. Det var virkelig ikke dette været jeg hadde bestilt... Jeg føler våren må komme fortest mulig slik at det er mest mulig grønt og frodig til bryllupet vårt i Mai - ja, kanskje litt egoistisk tenkt, men har man ikke lov til å være litt selvsentrert når det kommer til sitt eget bryllup? :P

 Heldigvis fikk dagen en positiv vending da jeg gikk for å sjekke postkassa: Intet mindre enn tre pakker og en hentelapp ventet på meg! Sånne dager kan vi elske!
 I den største pakken lå en enorm pose med Hershey's Kisses (intet mindre enn 1,13kg!), disse (og enda en pose med lilla Kisses) skal brukes i bryllupet - Flere detaljer kommer en annen gang...
 I pakke nr. 2 lå denne pakken fra Makeup Mekka. Og gjett hva: Det er min aller første Sponsorpakke! Jeg fikk denne fordi jeg er affiliate, så nå lurer jeg fælt på hva jeg skal gjøre med produktene... Skal jeg teste dem, gi dem bort til dere eller begge deler? Hm... Vi får se ;)
 Pakken inneholdt en highlighter i pudderform, en matt blush i fargen Flirt og en blushkost fra deres eget merke. Jeg er veeeeldig fristet til å teste produktene, for den blushen jeg har fra før (natural beauty) er så utrolig fin! Denne pakken koster 199kr og finnes HER.
I pakke nr. 3 kom denne vannfaste maskaraen fra Estee Lauder. Jeg er på utkikk etter en maskara som gir et bra resultat og som ikke rikker seg av flekken selv om tårene triller i bryllupet - for tro meg, tårene kommer til å renne i strie strømmer... :P Resultat og omtale kommer selvfølgelig senere!

Men nå må jeg komme meg til postkontoret! Jeg lurer fælt på hva det er som venter på meg der... :)

Ha en fortsatt god kveld folkens!

8 kommentarer:

Elizabeth Michelle Says:

Usj, for et kjedelig vær :( Her i Bergen regner det som bare det, og det blåser også! Men alt er bedre enn snø som blir til slaps i løpet av sekunder :O Så flott at du fikk en slik pakke fra Makeup Mekka du også :) Gled deg! Du må jo prøve produktene selv :D

Lillesmurf - Kari Says:

For et møkkavær. Gleder meg ikke til å komme hjem fra London i morgen til full vinter.. :/

SV. Da skjønner jeg godt at du liker mars :) Så moro at du snart skal gifte deg :) Har dere kommet langt i planleggingen? De kjøpte jeg på Gullfunn på Linderud senter i Oslo mener jeg det var :)

Jade Says:

Tragisk vær her også! Pakker i posten hjelper godt på humøret :) Dessverre ikke noe gøy i posten her i gården. Venter kun på noe shampo og balsam :)

JM Says:

Her sludder det som bare det og det har det gjort i hele dag, huff. Og nå som det har vært så fint!
Åh, føler det er lenge siden jeg fikk pakker i posten, det er så gøy det :D
Utrolig mye fint du har fått, gleder meg til å se hva som var i den siste pakken!

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Ja kom dere til London. Fantastisk by :D
Bra du har kontroll. Spennende tid dere går i møte nå :D

Elizabeth Michelle Says:

Kunne du forresten forklart meg hvordan du har fått til linken du brukte: "Denne pakken koster 199kr og finnes HER." :) Skjønner ikke hvordan eg skal bruke noe mer enn bannerene som eg finner hos tradedoubler :/

Silje Says:

I stedet for å trykke på fanen hvor det står "vis alle tilgjengelige annonser", så trykker du på der hvor det står "Lag dyplenke", og så følger du oppskriften derfra :) Håper det hjalp!

Elizabeth Michelle Says:

Aaah, takk! Tror eg skal få det til da :)

Legg inn en kommentar