Mallorca-shopping

Lagt inn av Silje In , , | 3 kommentarer»
 Denne parfymen var et impulskjøp på tax-free'n. Jeg har, så lenge jeg kan huske, kun eid EN parfyme av gangen. Jeg har byttet merke o.l. flere ganger, men jeg har aldri hatt to eller flere parfymer samtidig... Ja, jeg er litt rar - jeg vet det ;-P Derfor tenkte jeg å teste ut denne, for å ha litt mer å velge mellom. Tror nok det tar litt tid før lukten blir helt "meg", men den lukter i allefall veldig godt!
 På flyet bestilte jeg en 2-pack med mini-météorites fra Guerlain. For å være helt ærlig trodde jeg de skulle være litt større, men de er veeeeldig pene å se på - dessuten lukter de fantastisk. Vi får håpe de er like gode i bruk som de ser ut og lukter.
 Et søtt og fint smykkesett ble også bestilt på flyet. Det er nok bare noe billig "juggel", men det er enkelt, pent og passer bra til forlovelsesringen min :)
 De hadde ikke MAC på Palma flyplass, derfor måtte jeg finne en annen maskara å teste - siden favoritten min, MAC X, er brukt opp. Etter å ha snust rundt i sminkeavdelingen i lang tid falt valget på High impact curling mascara fra Clinique. Jeg må innrømme at selv om hudpleieserien deres aldri funket for meg, så klarer jeg ikke å gi helt slipp på merket :P
Dette er første gang jeg tester en buet kost, så det blir spennende å se resultatet.

Naturlig nok benyttet vi anledningen til å fylle opp barskapet igjen (ikke mer enn kvoten - jeg er paranoid og tror alltid at jeg blir stoppet :P) Men det er jo ikke SÅ relevant for denne bloggen, derfor dropper jeg bilder av det...

3 kommentarer:

Jade Says:

Så fint smykke! Jeg hadde også noe lignende i sølv. Matchet også forlovelsesringen min som er i hvitt gull.

JM Says:

Haha, jeg tør heller ikke gå over kvoten x)
Men så mye fint du har kjøpt deg :D

Linn Says:

Den mascaraen har jeg også, og jeg elsker den! :D

Legg inn en kommentar