Min tolkning av høstens trend...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
En av høstens trender er 40-talls inspirert makeup, og hvem vet vel bedre hva dette innebærer enn selveste Dita von Teese...? Nå er det et laaaaangt steg fra meg og opp til Dita's skjønnhet og ikke minst hennes makeup, men det er da lov til å prøve seg ;)


Det er så pussig hvordan opplastingen av bildene sluker all farge, men jeg kan jo alltids forklare hva jeg har gjort:

Jeg la en lys foundation samt concealer der det var nødvendig, litt highlighter på kinnben og øyenbrynsben - og avsluttet med pudder og en veldig diskré blush. Den fløyelaktige huden er et av Dita's varemerker, og min Vitalumiere Aqua er nok litt for "shiny", selv med pudder - men man får bruke det man har :)

Deretter tegnet jeg opp bryn med brow-kit'et fra Makeup Mekka, brynene skal være kraftige - jeg kunne nok vært enda litt modigere :P

På øyet har jeg brukt Naked Palette fra UD: Naked som base, samt litt Half Baked blandet med en dæsj Smog i globalen - Less is more i dette tilfellet. Vi kjører på med en kraftig liquid liner, du kan gjerne dra den lenger ut enn hva jeg har gjort - men pass på at du ikke ender opp som Amy Winehouse (det får vi spare til en annen gang...), og topper det hele med maskara (her kan du gjerne få litt hjelp fra noen løsvipper).

Til slutt er det de røde leppene. Jeg hadde ingen dyp rød leppestift liggende, men den på bildet får duge.
Ah! Man kan ikke la være å føle seg fin med rød leppestift på...

Hva synes du om denne stilperioden?

5 kommentarer:

Anonym Says:

Rød leppestift er klassisk vakkert! elsker det! :)

JM Says:

Jeg elsker Dita! Du ble veldig fin! :D

Nalina Says:

Synes det ble kjempefint! Men enig med deg i at du kunne hatt mer markerte øyenbryn, for du hadde sikkert kledd det kjempegodt uansett.Du har jo så fine bryn i utgangspunktet! :)

Anonym Says:

Nydelig. Rød leppestift er så fint :)

Åshild Says:

Elsker denne trenden og du ser fantastisk ut!

Legg inn en kommentar