En liten sneak peak...

Lagt inn av Silje | 6 kommentarer»

Jeg må bare gi dere en liten "sneak peak" av den nye brudekjolen, men bare en liten del av den. Jeg kan jo ikke røpe alt helt ennå! ;) Men siden min kjære allerede har sett meg i den, ser jeg ingen grunn til at ikke dere også skal få se litt.

Jeg satser på at det bare er overtro dette med ulykke hvis mannen ser deg i kjolen før bryllupet, for han er den eneste som kunne hjelpe meg med å prøve den (tro meg, det er en tomannsjobb å få den på!). Dessuten er hans mening veldig viktig for meg, derfor vil jeg ikke risikere å kjøpe en kjole han ikke liker... Dessuten er det greit at han får øve seg på å løsne snøringen bak, for det må han jo gjøre på bryllupsnatta - i en ganske bedugget tilsand, vil jeg tro. Så dersom har ikke får meg ut av den, blir det heller ingen bryllupsnatt ;) Og for gutter som synes BH'er er vanskelige å åpne, så er denne snøringen kvantefysikk! Hehe.
Så sånn er det med den saken ;)

Hva synes dere?

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

6 kommentarer:

Astrid Says:

Den så utrolig fin ut!

Lene Says:

jeg liker det jeg ser:) så spennende med bryllup:)) vi giftet oss i Juli, men mannen fikk ikke sett meg i kjolen, han fikk streng beskjed om å holde seg unna garderoberommet mitt. Men, jeg hadde glidelås så han trengte ikke å æve seg;)

Silje Says:

Så bra dere liker den :)
Lene: Ja det er utrolig kjekt med glidelås, så man ikke er SÅ avhengig av at andre skal kle på/av deg :P Samtidig er det litt mer slingringsmonn med snøring, så om man skulle gå opp eller ned i vekt så gjør det ingenting ;) Men når det er sagt håper jeg at jeg ikke går ned mer nå, for jeg vil ikke bli et beinrangel.

Og så heldig du er som har et garderobeROM! Vil jeg også ha når vi endelig kjøper oss hus! :)

Edyta Says:

Brudekjolen din ser nydelig :)
Min brudekjole var enkelt, så mannen min har ikke noen problemer på bryllupsnatten :D
Jeg tror ikke på dette overtroen. Mannen min har også så meg i en brudekjole før bryllupet. Og vi har vært sammen i 5 år (i juli har vi femårsjubileet for bryllupet)

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Jeg har PC, men Morten har Mac.. Trenger virkelig hjelp så om dere er teknisk anlagt tar jeg gjerne i mot hjelp.. Skikkelig desperat!

JM Says:

Den ser veldig fin ut! Gleder meg til å se mer av den, og den på :D

Legg inn en kommentar