Shoppingturen som ble mer spennende enn forventet:

Lagt inn av Silje | 8 kommentarer»

Jeg var en tur innom Oslo City i dag, for å handle noen nødvendigheter til bryllupet (så klart!), og mens jeg stod der i mine egne tanker hører jeg plutselig bak meg: "Hei, vil du bli modell?". 
Hæ? Hva? Meg?
Ja, vi har en konkurranse hvor vi plukker ut tilfeldige kunder (med potensiale, som de så fint kalte det) som blir stylet og fotografert, bildene legges på Facebook og den som får flest stemmer vinner et gavekort på 3000kr.

For å si det sånn: Man sier ikke nei, når noen sier du har "potensiale" - det er nok det største komplimentet jeg har fått på lenge - og dét av en fotograf! Wuhu!

Dermed ble jeg stylet og sminket (fant forresten en ny blush fra Kryolan som jeg MÅ kjøpe i sminkekit'en til stylisten - artig å få rote rundt i andres sminkesamling!), og fotografen var kjempeflink og veldig koselig! Så etter å ha blitt dirigert inn i riktig posisjon må jeg bare ta av meg hatten for de som jobber som modell, for det er sannelig ikke lett å vri kroppen inn i posisjoner som føles helt unaturlige ut, og samtidig få det til å se heeeelt naturlig ut :P Men det uredigerte resultatet så utrolig kult ut, så det blir spennende å se det ferdige produktet.

Bildene legges ut kl. 18.00 i morgen på Oslo City's Facebookside


Som dere vet har jeg slanket meg en del de siste 6 mnd, så jeg trenger faktisk en ny garderobe! Derfor hadde det gavekortet vært helt perfekt!


Jeg håper virkelig dere kan stemme på meg, og oppfordre deres venner til å stemme ved å dele konkurransen på Facebook! :)

Btw: Hvis jeg vinner blir det selvsagt en KJEMPESTOR giveaway her på bloggen!
(Bestikkelser pleier å lønne seg... :P)

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

8 kommentarer:

Randi Says:

Whoa! Gratulerer, og lykke til. :)

Tone Says:

Så stilig! Minn meg på det så skal jeg slenge inn en stemme ;-)

JM Says:

Du må legge ut link når vi kan stemme ! Så utrolig gøy :D

Silje Says:

Hehe, selvfølgelig skal jeg legge ut link OG minne dere på å stemme ;)

Det var en veldig spennende opplevelse!

Edyta Says:

Yuhu! :) Gratulerer!

Lillesmurf - Kari Says:

Jeg skal gå inn å stemme med en gang :D

SV: Tusen takk Silje.. Jeg håper du har rett ;)
Så moro med modelloppdrag ;) Jeg skal selvsagt stemme på deg ;)
Tips angående tale.. Hmm.. Nei.. Men enig med deg at det er koselig å si noe. Jeg holdt tale for Morten og ville ikke gjort det annerledes. Min var ganske så personlig, litt morsom og litt rørende. En god blanding ;) Men gjør den DIN og DERES <3 Det er mitt beste råd :)

Elizabeth Michelle Says:

Så utrolig gøy å få være med på noe slikt da :D Skal selvfølgelig stemme på deg! :D

Jade Says:

Så flott du er! Lykke til!

Legg inn en kommentar