Vel overstått!

Lagt inn av Silje | 8 kommentarer»
 I helgen ble det utdrikningslag på meg! Jeg skjønte jo at det måtte komme, siden dette var siste helg før bryllupet. Vi startet rundt kl 15 med deilig, deilig tapas, sprudlevann og masse skravling.

 Jeg hadde pyntet meg så fint til de kom, men selvfølgelig fikk jeg ikke beholde finstasen på! :P Jeg fikk utdelt et kort tyllskjørt, tiara og en tskjorte hvor de hadde stiftet fast en haug med kjærligheter (som skulle selges ila dagen).

 Dessuten fikk jeg en flaske med epleschnaps (deilig!), som jentene hadde ambisjoner om at jeg skulle tømme... Tror dere jeg klarte det? 

 Så bar det av sted! Jeg fikk med meg at vi skulle til Majorstukrysset, men hva vi skulle der visste jeg ikke. Vi tok taxi, men pga Holmenkollenstafetten stod trafikken bom stille, derfor måtte vi gå fra Ullevål Sykehus. Det var godt vi hadde epleschnapsen å styrke oss på! ;)

Og når vi kom frem fikk jeg meg en veldig hyggelig overraskelse: Manikyr på Artesia Spa! :)
Hele 45min med pampering, og aldri før har neglene mine sett så fine ut. Dessuten fikk jeg bestillt time for å legge Shellac til bryllupet, for jeg har klemt den ene neglen min slik at den er veldig stygg - så gelenegler blir ikke pent :(

 Så bar det av sted på T-banen. Og der gikk jeg igang med godterisalget :P Det var veldig, veldig pinlig i starten, men så fort man kommer over "pinlighetskneika" ble det veldig artig!

 Vi gikk av på Grønland og satte nesen mot Jernbanetorget, og på veien stoppet vi innom alle uteserveringene. Vi fant ut at middelaldrende, småbrisne mannfolk er den beste kundegruppen - så vi siktet oss inn på dem. Og gjett om det var en lønnsom affære! Godteriet på tskjorta ble borte på et blunk, så da gikk jeg over til godterihalskjeder.

 Denne gruppen med mannfolk tjente jeg best på: 100kr for at fire av dem skulle få knaske på kjedet mitt! :P Hehe. Og den siste av dem ble så ivrig at han beit av hele tråden, men vi hadde flere på lur. Så salget fortsatte på bussen opp til Stinemor, hvor grilling sto på agendaen :)

 Tenk at noen hadde reist helt fra Bergen for å bli med, det er sånne ting jeg virkelig setter pris på :)

Under grillingen ble det gjettekonkurranse: Alle hadde kjøpt en gave hver, og jeg skulle gjette hvem den var fra og hvilken episode i fortiden vår den representerte. Jeg klarte 3 av 4, så jeg må si meg godt fornøyd med det! 

Etter det ble det en "lek" hvor jeg fikk tildelt en og en ballong, hvorpå det stod et navn. Det viste seg at ballongene representerte alle mine ekser, og jeg måtte fortelle litt om hver av dem og hvorfor det ble slutt. Til slutt skulle jeg sprekke ballongene for å symbolisere at dette var fortid, og at jeg var ferdig med disse "kapitlene". Det var både fint, morro og pinlig :P Og gjett om min kjære svigerinne fikk seg hakeslepp da hun så ballongen med navnet "Aina" på! :P

Dette ble en dag jeg aldri kommer til å glemme! Det var flere enn meg som fikk seg en god latter, og jeg fikk utfordret min sjenanse uten at det ble for drøyt - det var faktisk veldig befriende å dumme seg ut litt! Dessuten var det veldig godt betalt! :P Hehe!


Del gjerne dine historier fra ditt/andres utdrikningslag! :)


☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

8 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

HERLIG! :) Ser ut som en strålende dag <3

SV: Tusen takk :) Skjønner det er kjipt, men hold ut.. Snart kan du nok begynne å trene igjen ;)

Randi Says:

Gift to ganger, og ingen utdrikningslag. Men føler nå ikke jeg har misset noe egentlig. ;)

loveherb Says:

Nice dress!

Monica Says:

Det så ut som et koselig utdrikningslag, nå er det bare å bli gift da ;)

JM Says:

Så utrolig gøy!! :D

Lene Christin Says:

Det hørtes ut som en kjempegøy dag! Nesten så jeg skulle ønske jeg også skulle gifte meg snart ;)

Laura. Says:

Nice!
PS: Does you already participated in the giveaway on my blog: http://www.beautybloglaura.com/2012/05/winactie-2-goodiebags-van-elf.html

Kristina Says:

It seems you had an amazing day.

From Paris with love!
lesjolies.

Legg inn en kommentar