Travle dager!

Lagt inn av Silje | 1 kommentarer»
Hei mine kjære!

Nå er planleggingen i sin aller siste fase, og som dere sikkert har merket blir det lite tid til blogging. Sånn er det bare, men jeg håper virkelig å komme tilbake veldig snart, og ikke fortvil: Jeg skal selvfølgelig gi dere mer enn nok bilder fra bryllupet! :)

I helgen var jeg i bursdagsfest hos min kjære Stinemor, mens min Kjære ble drukket ut :P De var fire gutter som skulle på hyttetur, og det ble heldigvis en rolig affære - noe nervene mine er glade for, for en bekjent av meg mistet faktisk mannen sin under utdrikningslaget hans. Småflyet de hadde leid styrtet... Bare tenk noe så grusom og forferdelig trist. Jeg har ikke ord :'-( Sånn sett skulle jeg faktis ønske at vi hadde den loven som Frankrike har; at det er tillatt med Post-morten-giftemål - giftemål etter forloverens død. Men den er strengt regulert, og man må bevise at man er igang med bryllupsplanene, og få godkjennelse fra en dommer før det kan gjennomføres. På den måten får man de samme rettighetene som enker/enkemenn har.

Men nå tilbake til helgen; det gikk som sagt rolig for seg hos guttene, men jeg hadde en kveld jeg sent vil glemme! Det er lenge siden jeg har hatt det SÅ gøy, og det kjennes på kroppen ennå :P Men det var virkelig verdt det, og jeg har det på følelsen at jeg kommer til å bli like uggen neste helg også (det er tross alt den siste sjansen for at jeg blir drukket ut) - og jeg gruer meg til å finne ut hva hun har planlagt, for hun er ganske utspekulert :P

Tenk at det er bare 12 (!) dager til jeg blir kjærring, som vi sier på Toten (der er faktisk ikke dette ordet negativt ladet -snarere tvært i mot! Men dette forstår ikke folk utenfra...) Uansett: Nervene har slått til for fullt, og jeg går gjennom planene flere ganger hver dag, men er fortsatt sikker på at jeg har glemt noe veldig, veldig viktig :P Men det kommer til å bli bra, det er jeg sikker på.

Denne uken har jeg faktisk avtaler HVER eneste dag, både i forbindelse med bryllupet og i forbindelse meg ryggen - så det er nok å henge fingrene i. Jeg håper å få tid til en veiledningstime hos Visage, slik at jeg får råd ang de tingene jeg er usikker på. Men jeg har øvet meg masse, og satser på at huden min oppfører seg pent - slik at jeg ikke trenger å gjøre alt for mye kamufleringsarbeid, som er mitt svakeste område :P

Dette ble et skikkelig uoversiktlig skravleinnlegg, noe som tyder på at jeg har hatt behov for å blogge - so just bear with me ;)


Hvordan har helgen deres vært?

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

1 kommentarer:

Tone Says:

Iihh, spennende!! Og i nord er ikke kjærring så verst det heller - så fremt man faktisk ER gift (eller voksen i et forhold...) da ;)

Legg inn en kommentar