Travle dager!

Lagt inn av Silje | 3 kommentarer»
Phju! For en uke dette har vært! (da mener jeg de siste 7 dagene). Har rett og slett ikke hatt tid eller energi til å blogge, men det er egentlig like greit siden jeg ikke har hatt tid eller energi til å leke meg med sminken min heller - så jeg har ikke hatt så mye spennende å blogge om...

Men jeg kan gi et lite sammendrag av hva som har hendt i min verden i det siste:

Junior har hatt halsbetennelse, og da han endelig ble frisk fikk jeg et voldsomt migreneanfall som vare i to dager (Fordømte lavtrykk!) - da ble disse dagene tilbrakt alene, i senga, i et mørkt, mørkt rom... Ikke noe å blogge om akkurat! Men da fredagen omsider kom dro vi til Raufoss for å besøke min fine mamma, og helgen gikk bort i diverse besøk og møter i forbindelse med bryllupet.

Disse to siste dagene har jeg vært for fortvilet til å blogge, for da jeg prøvde brudekjolen min i går kveld viste det seg at jeg har slanket meg ut av den! Puppene mine er borte, derfor ser overdelen ut som en slaskete ballong. Dere vet sånn som ballonger ser ut etter noen uker, når nesten all luften er ute, og den ligger bak sofaen litt rynkete og ja; slaskete. Dessuten ble jo overdelen alt for stor når jeg ikke klarte å fylle den, og alt ble liksom helt feil.

Ikke spesielt stas når det er 18 dager til jeg gifter meg...

Men takk til alle høyere makter for Finn.no! Jeg fant en nydelig kjole til en veldig overkommelig pris. Den var selvsagt brukt én gang, men den var renset og så god som ny. Så i kveld var vi innom den søte unge damen som eide den, og lykken var fullkommen da kjolen satt som et skudd! :)

Og siden jeg nå har en helt "ny" kjole, kan jeg vise dere bilder av min første kjole:
Hvordan har deres uke vært?

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

3 kommentarer:

Elizabeth Michelle Says:

Helledussen altså... veldig fin kjole, så utrolig kjedelig at den ikke passer lenger :/ Flaks at du fant en ny! :D

Camilla Says:

Nydelig rygg :)

Silje Says:

Ja, kjolen er/var kjempefin og jeg ELSKER ryggen på den - men som dere ser så sitter den ikke lenger pent på meg, og da hjelper det lite hvor fin den er på hengeren :P

Legg inn en kommentar