å leve i lykkerus...

Lagt inn av Silje | 12 kommentarer»
At det er mulig å være SÅ lykkelig som jeg er nå, hadde jeg ingen anelse om. Og at én dag skulle ha SÅ mye å si, virker nesten helt absurd.
Men faktum er at bryllupsdagen vår har gjort noe med både meg og mannen min (så hærlig å endelig kunne kalle ham det!): Følelsene vi hadde for hverandre har blitt tidoblet, og vi er så nyforelsket og sukkersøte at det nesten er litt kvalmt :P Hehe!

Jeg håper denne følelsen varer evig.

Og jeg må bare vise dere et av de artigste bildene vi tok på lørdagen. Dere kan selv tenke dere hvor lett det er å løpe gjennom den våte og glatte skogen i 10cm høye hæler, en stor og fjampete kjole, men resultatet ble jo veldig bra:


Det er vel sånn det blir hvis kjærringa ikke får det som hu vil! :P


☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

12 kommentarer:

Heidi Øksendal Says:

Gratulerer så mye, for et fint par dere ser ut til å være :D Det er helt fantastisk å være gift, og her skal jeg fortelle deg en hemmelighet:

I motsetning til det man leser mange steder er det ikke egentlig slik at ting bare er fint i noen mnd og så blir det kjedelig å være gift. Det blir faktisk bare bedre og bedre, og jeg har vært gift med Henning i 2,5 år nå og vi har aldri vært lykkeligere sammen ;) Bare ta vare på hverandre så går aldri følelsene vekk ;)

Klem

Anonym Says:

For ett morsomt bilde :)
og Gratulere igjen :D

JM Says:

Åh, så herlig!
Gratulerer igjen, søte :)

Elizabeth Michelle Says:

For et herlig bilde! :D Det der ville jeg absolutt forstørret opp og hatt på veggen. Blinkskudd! :D

Monica Says:

Så herlig bilde, det kommer dere til å se tilbake på med mye glede og latter. ;) Godt å høre at lykkefølelsen bare vokser ;)

Lillesmurf - Kari Says:

Digger bilde :) Morsomt og kreativt <3

SV: Ingen av tipsene fungerte nei :/ Og har alle nettleser og ingen fungerer. Har også restartet pc-en flere ganger.. Utrolig kjedelig dette her.. :/

Tone Says:

Så herlig å høre! Digger bildet, og er så glad for at dagen ble så bra! :-)

Ingunn Says:

Det er utrolig koselig å lese Silje, for det så virkelig ut som dere storkoste dere på den store dagen! :) Takk for at jeg fikk dele kvelden med dere! :)

Linn Says:

Gratulerer så masse! Elsker bildet :D

Laura. Says:

Nice!
i follow you on bloglovin,
follow me back? xx

Lillesmurf - Kari Says:

SV: Det trodde jeg også men fikk tidenes kjipeste oppgave på del 1. Det står fire linjer om det i en bok.. Så gikk ikke helt som forventet nei. Nå gjelder det å krysse fingrene for at det går bedre enn jeg tror :/

Lillesmurf - Kari Says:

Får vi se flere bilder eller? ;)

SV. Veldig enig med deg, Silje :) Jeg har sendt mail til sjefen nå og håper i hvert fall på en beklagelse der :)

Legg inn en kommentar