Bobbi Brown Makeup Manual

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
 Denne boka har stått i bokhylla mi en stund nå, og jeg har hatt god tid til å studere den litt mer inngående :)

Bobbi Brown er et velkjent navn innenfor makeupverdenen. Hun har drevet som makeup artist i 25++ år, og har naturlig nok sitt eget varemerke med makeup, koster og annet verktøy. I denne boka har hun samlet det hun mener er essensiell informasjon om alt du trenger å vite om makeup, hudpleie, verktøyhåndtering o.l. Den gir også tips til de som ønsker å gå inn i makeup-bransjen.


 Helt grunnleggende ting, som holdbarhet på forskjellige produkter, er det slett ikke alle som kan - Bobbi Brown dekker den grunnleggende kunnskapen grundig. Spesielt nøye er hun i kapittelet om hudpleie, og jeg liker at hun går i detalj om huden, produkter og ingredienser - slik at man skjønner hvorfor man skal bruke produktene.


 Dette kapittelet er ekstra relevant for meg fremover, og selv om jeg allerede har lest det minst 3 ganger - vil det nok bli lest minst 14 ganger til :P


 Enkle og greie huskeregler oppsummerer de viktigste punktene. Boken har også gode tips om organisering av sminke, stell av verktøy osv.


Step-by-step instruksjoner for hvordan man legger en basic makeup. Kjempekjekt!Det som er dekket i denne boken, er dekket grundig. Desverre tar denne boken kun for seg det mest grunnleggende, derfor er det lite inspirasjon å hente til litt mer avanserte looks og teknikker. Allikevel er dette en god bok for nybegynnere :)

3 kommentarer:

martine Says:

Du vil ikke gi bort den boka i en konkurranse da?! :P tihi.. :P

JM Says:

Den ser genial ut da! Iallefall for en nybegynner som meg :D
Kanskje jeg må kjøpe meg denne :)

Linn Says:

Så spennende! Den kunne jeg og tenkt meg å lese :D

Legg inn en kommentar