Min første MAC kost!

 Det vil si: Min første, skikkelige Mac kost (jeg har en puslete, liten 318 retractable lip brush også, men den er ubrukelig - det tar 3 år å påføre leppestift med den).

MAC 129SH (short handle) er en blush kost med en ganske fluffy naturbust, som er godt avrundet på toppen. Den finnes med langt håndtak også, men jeg liker at den lett får plass i sminkepungen. Jeg bruker denne også til pudder når jeg er på tur (så slipper jeg å drasse med meg med stooore pudderkosten min), og jeg elsker at den lett når inn i alle kriker og kroker... bare pass på å vaske/tørke av kosten godt slik at det ikke er blush på den når du påfører pudderet :P
Jeg må innrømme at førsteinntrykket av denne var skikkelig, skikkelig dårlig. Den røytet enormt de første gangene jeg brukte den, men dette har heldigvis stabilisert seg - nå er det bare et hår av og til. Men det jeg likte minst var følelsen av busten: Dette er den stiveste kosten jeg noensinne har kjøpt, og den stikker skikkelig når man bruker den. Heldigvis har også dette blitt litt bedre etterhvert som jeg har brukt den, men at den kjennes grov ut: Uten tvil! Jeg har et håp om at den vil bli bedre og bedre etterhvert som den "slites", vaskes og jobbes med, for jeg kommer uten tvil til å fortsette å bruke denne kosten...

Grunnen er enkel: Det gjør en super jobb! Med Sigma F40 ble jeg nesten aldri 100% fornøyd med hvordan blush-resultatet ble, det var alltid litt vanskelig å få det akkurat slik jeg ville ha det. Det skjer ikke med MAC 129, med den får til og med en kløne som meg et supert resultat :P Det er lett å påføre produktet og blende det ut - akkurat slik det skal være! ;)

Dersom jeg skal gi denne er foreløpig karakter, blir det nok 4/6 pga røyting og grov bust som kan kjennes litt røff ut på ømfintlig hud - men resultatet har jeg ingenting å klage på ;)

Kosten kostet ca 150kr hos www.allcosmeticswholesale.com

1 kommentarer:

JM Says:

Jeg klarer ikke stive børster :/
Men ellers hørte den jo super ut!

Legg inn en kommentar